Μάγεψε το κοινό της Ναυπάκτου “Ο Ασπροδόντης” Φωτο

Το αριστούργημα του Τζακ Λόντον, που ανεβαίνει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο θέατρο την  Κυριακή 14 Απριλίου   έκανε στάση στην Ναύπακτο και  την  Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου και μάγεψε το κοινό που γέμισε την αίθουσα για να παρακολουθήσει την εκπληκτική παράσταση. 
Αναλυτικά:
Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Μάριος Ιορδάνου και ο θίασός του ξεκινούν την περιοδεία τους με μία διαφορετική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, ζωντανεύοντας επί σκηνής τη θρυλική ιστορία του μικρού γενναίου λύκου Ασπροδόντη σε μία παράσταση γεμάτη δράση, γέλιο, χορό, τραγούδι, ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και μηνύματα για παιδιά κάθε ηλικίας από 2 έως 102 ετών!
Ο Μάριος Ιορδάνου (Εθνικό Θέατρο, Μέγαρο Μουσικής, «Ο Μεγάλος Θυμός», «Εξαφάνιση», «Για την καρδιά ενός αγγέλου», «Τελευταίος Άρχοντας των Βαλκανίων» κ.α.) έχει βραβευτεί από την Unesco για την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό, έχοντας στο ενεργητικό του παραστάσεις για σπουδαίους Έλληνες λογοτέχνες σε σημαντικές πρωτεύουσες του κόσμου, όπως Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο, Μόναχο, Δουβλίνο, Ζυρίχη, Μόσχα, Πράγα κ.α.
Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του παιδική σκηνή, παρουσιάζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία, χιούμορ και αισθητικό αποτέλεσμα, ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ της παγκόσμιας λογοτεχνίας όπως «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» και τώρα ο «Ασπροδόντης», μία συγκλονιστική ιστορία που μέσα από τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες ενός θαρραλέου κουταβιού, μαθαίνει στα παιδιά τη δύναμη της θέλησης και της αγάπης.
 
Υπόθεση: Ο Ασπροδόντης είναι ένα μικρό λυκάκι. Για την ακρίβεια είναι μισό λυκάκι και μισό σκυλάκι! Λατρεύει τη φύση και το παιχνίδι και ζει με τη μαμά του στο δάσος. Μία ημέρα, ένας Ινδιάνος τον βρίσκει να παίζει ανέμελος με τη μητέρα του και τους προτείνει να τους πάρει μαζί του. Πολλά αναπάντεχα γεγονότα όμως θα χωρίσουν τον Ασπροδόντη από την οικογένειά του. Θα συναντήσει άγρια ζώα, σκανταλιάρικα πουλιά του δάσους και έναν καουμπόη που δεν αγαπάει τα ζωάκια. Μέσα σε αυτό το ταξίδι της ενηλικίωσης, ο Ασπροδόντης θα ξεπεράσει δυσκολίες, θα κάνει φιλίες και θα βάλει τα δυνατά του για να γυρίσει πίσω στη μητέρα του και τον Ινδιάνο του. Άραγε, θα τα καταφέρει;
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Πρωταγωνιστεί ο Μάριος Ιορδάνου, Παίζουν: ο Ασπροδόντης
η μαμά Λύκαινα
ο αρχηγός Ινδιάνος
το γενναίο λιοντάρι
ο παιχνιδιαρης παπαγάλος
και ο πονηρός καουμπόη
 
Σκηνοθεσία/ Μουσική επιμέλεια: Μάριος Ιορδάνου
Θεατρική διασκευή/ Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν
Σκηνογραφία/ Ενδυματολογία: Βαλεντίνο Βαλάσης
Σχεδιασμός φωτισμού: Χριστόφορος Τσακιρόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα Παπαγιάννη
Σχεδιασμός αφίσας: Ηλίας Στεφανίδης
Δείτε φωτογραφίες


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...