Μεγάλη νίκη για την Παλαιοπαναγιά.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ 1:4

Τεράστιας σημασίας ήταν η σημερινή νίκη για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 του Αχιλλέα Γραμματικούς και πήρε μεγάλο αβαντάζ για την παραμονή της στην κατηγορία, ανεβαίνοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 31′ με τον Βίβα να πλασάρει εύστοχα από πλάγια θέση και να κάνει το 1-0. Στο 40′ ο Μανδέλλος Αθ. με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι θα ισοφαρίσει και θα στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ 1-1. Στην επανάληψη, ο προπονητής της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς Σωτήρης Λαουρδέκης με κάποιες αλλαγές – ματ που έκανε δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς στο 73′ ο νεοεισελθών Πλυταριάς με ωραίο σουτ θα δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 83′ ο Σανιδάς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ το τελικό 1-4 θα διαμορφώσει πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 88′ και πάλι ο Πλυταριάς με σουτ μέσα από την περιοχή. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Λάμπρου, Κορδολαίμη και Δημονίτσα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ (Κων/νος Θεοδωρόπουλος): Τσαγιάννης, Θεοδωρόπουλος Χ., Καλύβας, Σταμάτης, Τσούκαλης, Χαμηλός, Κούστας, Κουλουκούρας Θ. (73′ Αλερτά), Ντζανής (60′ Θεοδωρόπουλος Θ.), Βίβας, Καλαντζής (88′ Γιούβρα).

Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος Δ., Κυρίτσης, Ρουμπάτης, Πατογιάννης, Παναγόπουλος Δ., Σανιδάς, Ρισβάς Α. (75′ Παπαντωνίου), Ρισβάς Κ., Μανδέλλος Αθ. (85′ Λάππας), Γιαννόπουλος (62′ Καλαβρουζιώτης), Βαρελάς (51′ Πλυταριάς).

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς ευχαριστεί για τη φιλοξενία τον Αχιλλέα Γραμματικούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Αχιλλέα Γραμματικούς για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας στο σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι. Ευχόμαστε στην ομάδα της Γραμματικούς καλή πορεία στο πρωτάθλημα και δεσμευόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία όταν οι δύο ομάδες βρεθούν ξανά αντίπαλες. Με τιμή Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...