Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών  της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα

Την ημερίδα παρακολούθησαν δεκαπέντε διαπραγματευτές που υπηρετούν σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε την 15-6-2017, στην Πάτρα, ημερίδα συντηρητικής εκπαίδευσης δεκαπέντε Αξιωματικών – Διαπραγματευτών, της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την ημερίδα παρακολούθησαν διαδραστικά συνολικά δεκαπέντε διαπραγματευτές, των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας, Ακαρνανίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Κέρκυρας, ενώ συμμετείχαν ενεργά και οι δύο Υγειονομικοί Αξιωματικοί (ψυχολόγοι) της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την εκπαίδευση, αναπτύχθηκαν μέθοδοι διαπραγμάτευσης, αποτιμήθηκαν και αναλύθηκαν πραγματικά περιστατικά, στα οποία είχαν επιληφθεί οι συμμετέχοντες, ενώ πραγματοποιήθηκε και διαδραστική άσκηση με σενάριο ομηρίας.
Σκοπός της ημερίδας, ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας, σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών, στο πλαίσιο της καθημερινής αστυνομικής πρακτικής.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...