Νίκη για το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Την 13η νίκη σε 14 αγώνες κατέκτησε το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου την Κυριακή στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου, για την 7η αγωνιστική του Β’ γύρου πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ, με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου. Στο ξεκίνημα του αγώνα τα παιδιά του ΠΑΣ δεν είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, λόγω της κακής άμυνας, και δεν έβρισκαν εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι. Στο 2ο δεκάλεπτο η άμυνα βελτιώθηκε και τα παιδιά του ΠΑΣ ανέβασαν στροφές επιθετικά, με αποτέλεσμα ημιχρόνου 35-21. Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι χαλαρά για τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του Μεσολογγίου να μειώσει την διαφορά, αλλά ένα ξέσπασμα στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου έφερε την διαφορά στους 20 πόντους και την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίχτες, σκοράροντας μάλιστα οι 11 από τους 12. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 65-41 υπέρ του ΠΑΣ Ναυπάκτου.

Με δυο αγωνιστικές να απομένουν για την λήξη της Α’ φάσης του πρωταθλήματος παίδων, η ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου αγωνίζεται την Κυριακή στον Αστακό με την ομάδα του Αίολου Αστακού, με στόχο την νίκη ώστε να διεκδικήσει την 1η θέση την τελευταία αγωνιστική.

*Στην εκδήλωση του ΠΑΣ Ναυπάκτου για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κυριακή το πρωί, ο Κουφογιάννης Βασίλης, έκανε το repeat, κερδίζοντας για 2η συνεχόμενη χρονιά το φλουρί του παιδικού τμήματος.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ    65 – 41

Δεκάλεπτα:  Α 16-16, Β 10-14, Γ 10-15, Δ 15-18

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.):Ντάλλας Φ. 12, Καπετανάκης Α., Κουτσογιάννης Χρ. 2, Χολέβας Ι. 2, Μίχος Ι. 2, Αλεξόπουλος Κ. 2,  Σταμάτης Π. 18, Γαλάνης Ν. 7, Κουφογιάννης Β. 6, Βελέντζάς Κ. 2, Μανταρίνης Α. 8(1), Αναγνωστόπουλος Φ. 4.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...