ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:Λειτουργία θεματικού πάρκου για τον Εθισμό και τους Κινδύνους στο διαδίκτυο στη Δυτική Ελλάδα

Η Ελληνική Αστυνομία – ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Εθνικό ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου, θα λειτουργήσουν θεματικό πάρκο, με θέμα «Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο» από την Δευτέρα 25/2/2018 έως και την Τετάρτη 27/2/2018 από τις 09:00  έως 14:00 , στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Σταδίου μας, για την ενημέρωση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

 Οι δραστηριότητες που θα περιλαμβάνονται στο θεματικό πάρκο είναι οι εξής:

  1. Εθισμός στο διαδίκτυο – παιχνίδι τύπου buzzer (μορφή τηλεπαιχνιδιού) και σύντομη παρουσίαση για τον εθισμό
  2. Κίνδυνοι στο διαδίκτυο – Σύντομη παρουσίαση με διαδραστικά παιχνίδια σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και quiz ερωτήσεων.
  3. Τάπητας « Το διαδίκτυο», παιχνίδι τύπου monopoly
  4. Ζωγραφική – Ελεύθερο σχέδιο για να αποτυπώσουν οι μαθητές τις εντυπώσεις τους.

Το πάνελ των ομιλητών θα είναι έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που θα αποτελείται από ψυχολόγους,  αξιωματικούς απόφοιτους Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων με εμπειρία στη διαχείριση περιστατικών που διαπράττονται στον κυβερνοχώρο.

Λόγω της Σπουδαιότητας του θεματικού αυτού Πάρκου σας καλούμε να καλύψετε την εκδήλωση αυτή , καθώς και την συνέντευξη τύπου που θα δοθεί τη Δευτέρα το πρωί από τους Διοργανωτές.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...