ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Ορκωμοσία Φοιτητών Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδος

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Ορκωμοσία Φοιτητών Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδος

Ολοκληρώθηκε σήμερα στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα η ορκωμοσία των φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδος. Στην ορκωμοσία παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ενώ τον Δήμο Ναυπακτίας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Αντώνης Φράγκος.

Όπως δήλωσε ο κ. Λουκόπουλος : «Είναι μεγάλη στιγμή για την πόλη μας καθώς το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης απένειμε τα πτυχία στο μελλοντικό επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας». Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη του φοιτητές και του γονείς προέβη σε μια δήλωση με νόημα ευχόμενος σε όλους τους αποφοίτους «καλή σταδιοδρομία εν Ελλάδι». Η εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΙ στην Πόλη μας και η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του αποτελούν προτεραιότητα του Δήμου μας.

1 Comment on this Post

  1. Ανώνυμος

    Μας κοροϊδεύεις δήμαρχε; είχατε τις εγκαταστάσεις μέσα στην πόλη και τις διωξατε με αποτέλεσμα οι φοιτητές να ταλαιπωρούνται και να μην έχουν εύκολη πρόσβαση στη Λέσχη. Έχετε το Ξενια ανεκμετάλλευτο τόσα χρόνια που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει φοιτητική εστία. Αυτή είναι η πρόνοια για τους νέους της χώρας μας;

    Απάντηση

Leave a Comment