ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Eπιστολή Τσουκαλά στον δήμαρχο για την καθυστέρηση στον Χριστουγεννίατικο διάκοσμο της πόλης

Επιστολή στον δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο,απέστειλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στον Χριστουργεννιάτικο διάκοσμο της πόλης,τονίζοντας,ότι η απουσία του,δεν βοηθά τις τοπικές επιχειρήσεις στη διαμόρφωση κατάλληλου εορταστικού κλίματος που μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στους τζίρους των καταστημάτων.

“Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Τα Χριστούγεννα, περίοδος χαράς και γιορτής, είναι μόλις μια ανάσα μακριά και όμως στην πόλη μας και την περιοχή μας τίποτα δεν το θυμίζει!! Θα ήθελα να σας επισημάνω πως όπως είναι γνωστό, αυτή η περίοδος είναι μια από τις πιο σημαντικές για την αγορά και τις τοπικές επιχειρήσεις για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις πολλές και βαριές τους υποχρεώσεις, με βασική προυπόθεση βέβαια τη δημιοργία του κατάλληλου κλίματος..

Δεν νομίζω πως πρέπει να εξηγήσουμε εδώ γιατί ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση εορταστικού κλίματος στην τοπική αγορά, για αυτό άλλωστε και βλέπουμε παντού αυτές οι ενέργειες να υλοποιούνται έγκαιρα. Και επιπλέον δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τι είδους πρωτοβουλίες πρέπει να αναλαμβάνει μια υπεύθυνη και σοβαρή Δημοτική Αρχή σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να καθίσταται ο τόπος της γοητευτικός προορισμός για την περίοδο των εορτών.

Με λύπη μου διαπιστώνω την παντελή έλειψη οποιουδήποτε σχεδιασμού της Δημοτικής σας Αρχής και στις δύο κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα οι τοπικοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες να διαμαρτύρονται έντονα, μια και νοιώθουν να χάνεται μια τελευταία ευκαιρία, μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι, για να μπορέσουν να πάρουν ανάσες.. Σας καλώ έστω και καθυστερημένα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και με άμεσες ενέργειες να κάνετε ότι χρειάζεται ώστε να διασωθεί ότι είναι εφικτό αυτή την ύστατη ώρα..

Ντίνος Τσουκαλάς,

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...