Νικήτρια στο Super Cup ΕΠΣΝΑ η ΑΕΜ…Φωτο

 Ένα όμορφο απόγευμα περάσανε όσοι κατηφόρισαν ώστε να παρακολουθήσουν στο ΕνωσιακοΓήπεδο Μεσολογγίου Θεόδωρος Πασσιόπουλος τον τελικό του Cuper Cup μεταξύ τον ομάδων του Άρη Αιτωλικού και της ΑΕ Μεσολογγίου,με νικήτρια την ομάδα του Μεσολογγίου με 3-2..
Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο με την ΑΕ Μεσολογγίου να έχει τον κύριο λόγο στο πρώτο μισό της αναμέτρησης και να ευτυχίσει να ανοίξει το σκορ στο 15′ λεπτό με τον Δενδρινο μετά από εκτέλεση φάουλ του τελευταίου η μπάλα κοντράρει σε σώμα αμυνόμενου και αλλάζει πορεία με τον τερματοφύλακα του Άρη Σπυρόπουλο ανήμπορο να κάνει κάτι..
Η ισοφάριση για τον Άρη θα έρθει στο 28′ λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια από δεξιά τουΚαβαλιέρη κάνει την σέντρα η μπάλα βρίσκει στα πόδια του Δενδρινού και καταλήγει στα δίχτυα τουΡόκκου και γίνετε το 1-1..
Μέτα από 7 λεπτά έχουμε ξανά το προβάδισμα για την ΑΕΜ αυτή την φόρα μεγάλη μπαλιά θα βρει στην Πλατή της άμυνας τον Πέντσα που μαζί με τον Ξευγένη βγαίνουν σε θέσει τετ τα τετ με τον τερματοφύλακα του Άρη με τον πρώτο να πασάρει στον δεύτερο και να γραφή το 2-1 για την ομάδα του στο 35′ λεπτό..
Στο 37′ λεπτό θα έχουμε μια σπουδαία απόκρουση από τον Ροκκο σε σουτ του Βλαχογιάννη και να κρατάει το 2-1..
Εκεί που λέμε ότι το παιχνίδι θα παει στα αποδυτήρια με το ισχνό 2-1 για την ομάδα της ΑΕΜέρχεται ένα δυνατό σουτ του Καρακίτσου μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 44′ λεπτό να γράψει το 3-1 υπέρ της ΑΕΜ και οι δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια..
Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου θα βρει την ομάδα του Αιτωλικού να έχει πραγματοποιήσει είδη την πρώτη της αλλαγή με τον Δημήτρη Θεοδοσίου να περνάει στη θέσει του Καλοκαίρη τονΤζαμαλη με την ομάδα του Άρη να φαίνεται να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο ημίχρονο..
Το καλό ξεκίνημα θα μετουσιώσει σε γκολ για τον Άρη στο 51’λεπτο ο Βλαχογιάννης που πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ..
Από εκεί και πέρα θα έχουμε ένα παιχνίδι που θα έχει κάποια σκληρά μαρκαρίσματα λίγα νευρά και μια αξιόλογη φάση για τον Άρη στο 60′ λεπτό με τον Καβαλιέρη να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή με την μπαλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ροκκου..
Το τελικό σφύριγμα του κ.Καραβασίλη θα βρει νικήτρια την ΑΕ Μεσολογγίου με 3-2..

Άρης Αιτωλικού:(Δημήτρης Θεοδοσίου) Σπυρόπουλος, Καλοκαίρης (46’Τζαμαλης),Πατσέας, Παναγιωτόπουλος, Καπελάρης. Γρηγοριάδης (52’Γαβρίνας) ,Τσάμης(81’Ζηνεμπής), Καβαλιέρης, Χονδρογιάννης, Τσίρκας,Βλαχογιάννης..

ΑΕ Μεσολογίου:(Χρήστος Βασιλείου) Ρόκκος,Μπαλαούρας,Νούλας Σ,Δάρδας,Πελέκης, Δενδρινός,Ξευγένης(77’Σωτηρίου)Καβαλλάρης, Πέντσας, Καρακίτσος(52’Μακρής Π)Τσιούνης(69’Φράγκος)

Πηγή:aitosports.gr

...........................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...