Ξεπέρασε κάθε «κοροϊδία» – Δεν έβγαλε χειμώνα ο χώρος ψυχαγωγίας στο Δ.Σ. Τρικόρφου

Εικόνες ντροπής…

Δυστυχώς η χαρά των τριάντα παιδιών του Δημοτικού και νηπιαγωγείου Τρικόρφου Ναυπακτίας κράτησε μόνο για λίγες ημέρες.Το ειδικό συνθετικό υλικό που τοποθετήθηκε στα προαύλια των σχολείων  Γαβρολίμνης (και εκεί έχουμε ανάλογα προβλήματα) Τρικόρφου κόστισαν στους δημότες κάποιες χιλιάδες Ευρώ.Πολύ γρήγορα όμως, με τις πρώτες βροχές ξεκόλλησε,χωρίς ουσιαστικά τα παιδιά να το χαρούν. Να θυμίσουμε ότι μετά την απομάκρυνση της παλαιάς παιδικής χαράς η οποία δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ο συγκεκριμένος χώρος δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του τέως αντιδημάρχου κ. Σύψα  και ήταν ο μοναδικός χώρος ψυχαγωγίας  που δημιούργησαν την τελευταία οκταετία.

Εδώ όμως  θα πρέπει να σταθούμε και να ρωτήσουμε αν θα ζητηθούν ευθύνες για έναν χώρο που δημιουργήθηκε και προφανώς πληρώθηκε από τους δημότες και ο οποίος πριν χρησιμοποιηθεί είναι άχρηστος και μη λειτουργικός.

Το συγκεκριμένο “έργο” παραδόθηκε περίπου στις 10 Δεκεμβρίου 2018 και σήμερα είναι στην κατάσταση που βλέπετε. Βέβαια στα θετικά είναι ότι έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα παιδική χαρά στο χώρο του σχολείου όμως μέχρι να γίνει θα πρέπει τα παιδιά να αναζητήσουν άλλο χώρο διασκέδασης.

Η έλλειψη του ενδιαφέροντος από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές συνεχίζεται μέχρι και σήμερα,αλλά δυστυχώς το χειρότερο απ΄όλα είναι ότι οι τοπικοί “άρχοντες” οι πρόεδροι των κοινοτήτων ακολουθούν τον ίδιο δρόμο(εκτός ορισμένων εξαιρέσεων) . Δυστυχώς τα χωριά της Χάλκειας παραμένουνστο περιθώριο και στο έλεος της μοίρας τους,αδιαφορώντας για τους νέους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να γυρίσουν ή να φτιάξουν την ζωή τους στα χωριά της Ναυπακτίας.

Δείτε εικόνες ντροπής:

Εικόνες 10 Δεκεμβρίου

Εικόνες σήμερα 11 Φεβρουαρίου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...