Ξεφουσκώνει απότομα η Νέα Δημοκρατία!

Ξεφουσκώνει απότομα η Νέα Δημοκρατία!

Τατσόπουλος, Σαμαράς, σκάνδαλα την βυθίζουν στην εσωστρέφεια

Φήμες ότι έρχονται γκάλοπ κατά παραγγελία 

Η ΔΙΑΡΚΗΣ επίθεση του Αλέξη Τσίπρα σε όλα τα μέτωπα της δημόσιας ζωής σε συνδυασμό με το κοινωνικό πακέτο –αναδρομικά σε στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πανεπιστημιακούς και ειδικά μισθολόγια, κοινωνικό μέρισμα, 1,5 δις ευρώ που θα μοιραστεί στους οικονομικά αδύναμους τον Δεκέμβριο, την προστασία των συντάξεων και μια σειρά άλλων ελαφρύνσεων σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες— οδηγεί στο ξεφούσκωμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται πλέον ως αναξιόπιστος στην κοινωνία αφού είχε επενδύσει στη στρατηγική της καταστροφολογίας και της κινδυνολογίας.

Είχε προφητεύσει την αποτυχία των αξιολογήσεων, προέβλεψε τέταρτο μνημόνιο, προεξόφλησε την περικοπή συντάξεων, αμφισβήτησε το υπερπλεόνασμα με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα απέναντι στην κοινωνία.
Το τελευταίο διάστημα η Νέα Δημοκρατία άρχισε να εμφανίζει για πρώτη φορά πτώση των ποσοστών της.

Σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν πρόσφατα για λογαριασμό μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου, η ΝΔ εμφανίζει πτώση της τάξεως του 3% ενώ αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να αυξάνει τόσο τα ποσοστά του όσο και την συσπείρωση που βρισκόταν στα χαμηλότερα επίπεδα.

Οι ίδιες μετρήσεις δείχνουν μεγάλο αριθμό αναποφάσιστων που προέρχονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία από αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό ο επαναπατρισμός τους θα δώσει νέα ώθηση στο κυβερνών κόμμα.
Στο ξεφούσκωμα της Νέας Δημοκρατίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιβάλει ως υποψήφιο τον Πέτρο Τατσόπουλο, γνωστό για τις θέσεις που έχει διατυπώσει για μια σειρά από ζητήματα που αποτελούν ταμπού για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Στα αρνητικά της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται η ανακολουθία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εκκλησιαστικό και σε άλλα ζητήματα, καθώς και η ταύτιση του με την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος.

Βόμβα στα θεμέλια της Νέας Δημοκρατίας και ένας από τους λόγους που οδηγούν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εσωστρέφεια αποτελεί και η επανεμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος επιχειρεί να ακυρώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη προαναγγέλλοντας μια σειρά από πρωτοβουλίες που κινούνται προς την κατεύθυνση εκβιασμού των δικαστών που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση των υποθέσεων δημοσίου συμφέροντος.

Στην Πειραιώς έχουν αρχίσει οι γκρίνιες ενώ παράλληλα αναζητούν εναγωνίως τρόπους για να ανεβάσουν τεχνητά τη συσπείρωση.

Στην κατεύθυνση αυτή αποφάσισαν να καταφύγουν για μια ακόμα φορά στις υπηρεσίες των δημοσκόπων της συμφοράς παραγγέλλοντας μια σειρά από δημοσκοπήσεις με μαϊμού αποτελέσματα.

Βέβαια με τις πρακτικές αυτές δεν μπορούν να εξαπατήσουν την κοινωνία που γνωρίζει πολύ καλά ότι οι συγκεκριμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων το μόνο που κάνουν είναι να κατασκευάζουν κατά παραγγελία αποτελέσματα.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες αυτές έχουν διασυρθεί στην κυριολεξία με τα μαϊμού γκάλοπ και είναι στην κυριολεξία καμένα χαρτιά.
 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/347445-Xephoyskonei-apotoma-e-Nea-Demokratia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...