Ο Μιχάλης Φλωρόπουλος: Ανοιχτές σκέψεις για τον Λεωνίδα Κούστα.

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΣΤΑ Με έκπληξη ενημερώθηκα από τον ηλεκτρονικό τύπο (www.Nafpaktianews.gr) τις σκέψεις του τερματοφύλακά μας Λεωνίδα Κούστα να αποχωρήσει από την ομάδα μας.

Και μόνο ότι σκέφθηκε κάτι τέτοιο με λύπησε βαθύτατα. Ο Λεωνίδας ανήκει και θα ανήκει στην ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ γιατί αυτή είναι η ομάδα της καρδιάς του. Έχει συνδέσει το όνομά του και την παρουσία του με την ύπαρξη της Ομάδας.
Έχει δίκιο να είναι πικραμένος. Έχει δικαίωμα να απαιτεί μεταχείριση ανάλογη με με την αξία του και την προσφορά του στην Ομάδα.

Όμως μία άτυχη συγκυρία, κατά την οποία δεν υπήρχε πρόθεση από κανέναν, δεν μπορεί να δημιουργήσει την κατάσταση αυτή, όπου η πίκρα και η αρνητική σκέψη δημιουργούν ένα αρνητικό περιβάλλον, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν το θέλουν όποιοι αγαπούν την Ομάδα μας και αγωνίζονται για το καλό της, αν όχι και για την ύπαρξή της.

Ο Λεωνίδας δεν έχει την ανάγκη κανενός. Εθελοντικά έχει προσφέρει στην Ομάδα μας από τον πολύτιμο χρόνο του και δικαιωματικά ανήκει σ’ αυτή.

Η άτυχη στιγμή πρέπει να θεωρηθεί ως μη γενόμενη. Δεν υπάρχει πια και ούτε πρόκειται να επαναληφθεί, αφού μέσω του site της Ομάδας μας, που ο ίδιος δημιούργησε, θα υπάρχει πλέον πλήρης ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην Ομάδα και επιπλέον θα υπάρχει ανοιχτό βήμα για τον καθένα, ώστε να εκφράζονται όλες οι απόψεις που θα βοηθήσουν στη βελτίωση λειτουργίας της Ομάδας μας.

Λεωνίδα ξέχνα την πίκρα σου, την οποία καταλαβαίνω απόλυτα. Η θέση σου είναι κοντά μας στο Νο 1 της Ομάδας μας.

Ότι κι αν λέμε εν βρασμώ ψυχής και θυμού δεν έχουν καμιά αξία και δεν ισχύουν. Αυτά που λέμε εν ηρεμία και με καθαρή σκέψη έχουν αξία και ισχύουν.

Τέρμα λοιπόν οι όποιες αρνητικές σκέψεις. Η θέση σου είναι κοντά μας.

Μιχάλης Φλωρόπουλος

Τεχνικός Σύμβουλος ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...