Ο πατέρας του δράστη για την επίθεση στην Ουτρέχτη: Αν το έκανε, πρέπει να τιμωρηθεί

Ο πατέρας του δράστη για την επίθεση στην Ουτρέχτη: Αν το έκανε, πρέπει να τιμωρηθεί

Ο πατέρας του 37χρονου Τούρκου που φέρεται ότι άνοιξε πυρ μέσα σε τραμ στην Ουτρέχτη σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους, δήλωσε σήμερα ότι θέλει να “τιμωρηθεί” ο γιος του, εφόσον είναι πράγματι ο δράστης της επίθεση.

“Αν το έκανε, πρέπει να τιμωρηθεί”, είπε στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA ο Μεχμέτ Τανίς, πατέρας του Γκιοκμέν Τανίς τον οποίο αναζητά η ολλανδική αστυνομία.

Σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό των ολλανδικών αρχών, από την επίθεση αυτή σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν πέντε.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η οικογένεια του Τανίς κατάγεται από το Γιοζγκάτ, στην κεντρική Τουρκία.

Ο Μεχμέτ Τανίς είπε ότι επέστρεψε στην Τουρκία από την Ολλανδία το 2008, αφού χώρισε με τη σύζυγό του η οποία έμεινε πίσω μαζί με τον γιο τους, τον Γκιοκμέν. Ο πατέρας ξαναπαντρεύτηκε και εγκαταστάθηκε στην επαρχία της Καισάρειας.

“Δεν έχω μιλήσει, δεν έχω καμία επαφή με τον γιο μου εδώ και 11 χρόνια. Δεν έχουμε μιλήσει από το 2008”, συνέχισε ο Μεχμέτ Τανίς. “Δεν είχε επιθετική συμπεριφορά. Όμως στο μεταξύ πέρασαν 11 χρόνια. Τι έγινε, τι βίωσε; Δεν γνωρίζω τίποτα”, κατέληξε.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/357341-O-pateras-toy-draste-gia-ten-epithese-sten-Oytrechte-An-to-ekane-prepei-na-timorethei ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...