Ο Προμηθέας ξέρει να τιμά!!!! Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγώνα προς τιμήν του Π. Νικολάου

Θα ξεκινήσω με μια λέξη ‘’ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ’’  στην διοίκηση του Προμηθέα Χάλκειας γι αυτό το παιχνίδι που διοργάνωσαν για να τιμήσουν τον Παναγιώτη Νικολάου  παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας για την προσφορά του στο σύλλογο. Πριν τον αγώνα έγινε Αγιασμός για την νέα σεζόν και έπειτα ακολούθησε  φιλική αναμέτρηση μεταξύ των Παλαιμάχων και την ομάδα  του Προμηθέα με νικητές του Νέους με 3-1. Προπονητής των Παλαιμάχων στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο Μιχάλης Φλωρόπουλος που  είχε υπό τις οδηγίες του την αγωνιστική περίοδο 1983-1984 σαν προπονητής του Προμηθέα του πιο πολλούς από του παλαίμαχους που αγωνίστηκαν σήμερα, μαζί  και τον τιμώμενο Παναγιώτη Νικολάου.Στο ημίχρονο του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, φανέλα και μπάλα με τις υπογραφές όλων το παιχτών που συμμετείχαν στο φιλικό αγώνα.

Τέτοιες διοργανώσεις  σπάνια γίνονται στην περιοχή μας  και καλό είναι να συνεχιστούν. Όσο για το Παναγιώτη Νικολάου πληροφορήθηκα από τους συμπαίκτες  του πως ήταν μεγάλος μπαλαδόρος  στα νιάτα του και επίσης  από καλά παιδιά των αγωνιστικών χώρων και όλοι έλεγαν πως αυτή η ημέρα του άξιζει.

 

 

Προμηθέας

Χασαπογιάννης (τερμ), Δημητρόπουλος Π.,Μπαλκούρας Α., Δαδάνης Θ., Αποστολόπουλος Θ., Κωνσταντάρας Δ., Γερετσιάν Χρ., Διαμαντόπουλος Θ., Ζέλιος Χρ. Νικόλαος, Μάνθος Κ., Ζέλιος Κ., Παύλου Σ., Μασίνας  Κ., Καλαβρουζιώτης κ., Παπαναστασίου Χάρης, Μπούζας Θανάσης, Καλαβρουζιώτης Α., Μπούζας Θ., Πρέντζας χ., Καραπαπάς Γ., Κατσίνας Χ., Βαλμάς Αγγ..

Παλαίμαχοι Προμηθέα

Τερματοφύλακες Καλαβρουζιώτης Θ., Φουσέκης Ν., Κοτσανάς Α., Παίκτες Αποστολόπουλος, Καλαβρουζιώτης Φ., Καλαβρουζιώτης Γ., Δανιήλ Π., Φαμπρίτσης, Φουσέκης, Μυλωνάς Γ., Καλαβρουζιώτης Ν., Σαλεμένος Δ., Καλαβρουζιώτης Γ., Τσέλιος Δ., Κατσαγάνης Α., Σπυρόπουλος, Παναγιωτόπουλος Ι. Κυρίτσης Ι., Βαλμάς Χρ., Βαλμάς Γ., Καλαβρουζιώτης., Ζέλιος Π..

Το φιλμ του αγώνα

Προμηθέας – Πλαίμαχοι 3-1

10’ Δημητρόπουλος σε εκτέλεση φάουλ διώχνει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Θανάσης καλαβρουζιώτης

26’ Σουτ Τσέλιου απόκρουση Χασαπογιάννη

28’Τετ α τετ Μάνθου η  μπάλα άουτ

31’ Γκοοολ Ασταθής απόκρουση Καλαβρουζιώτη γκολ από το Ζέλιο Κώστα

37’Γκοοολ Τετ α τετ Μάνθου πλασάρει γκολ

45’Γκοοολ με πλασέ ο Πρέντζας

64’Γκοοολ για του παλαίμαχους με τον Καλαβρουζιώτη Γ.

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...