Ο Σπύρος Βασιλόπουλος υποψήφιος με την παράταξη του Ντίνου Τσουκαλά

Στη μάχη των Δημοτικών Εκλογών με το συνδυασμό μας και ο Σπύρος Βασιλόπουλος (Σαλέας). Ο Σπύρος γεννήθηκε το 1969 στη Ναύπακτο και αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου το 1988, ολοκληρώνοντας παράλληλα τις σπουδές του σε δύο ξένες γλώσσες, Γαλλικά και Αγγλικά σε πολύ καλό επίπεδο.
Ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις το 1990. Στη συνέχεια εργάστηκε ως αυτοκινητιστής, οδηγός ιδιοκτήτης ταξί στη Ναύπακτο έως το 1996 και στη συνέχεια ως οδηγός ιδιοκτήτης λεωφορείου στο ΚΤΕΛ Φωκίδας έως το 1999. Η αγάπη του για το αυτοκίνητο, αλλά και το πάθος του για συνεχή μάθηση και βελτίωση των ατομικών του δεξιοτήτων οδήγησαν στην απόκτηση ενός ακόμη τίτλου σπουδών το 2000, ως Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών.
Από το 1990 έως το 2000, με σύμβαση έργου στο Ταμείο Συντάξεως Αυτοκινητιστών (ΤΣΑ), ήταν υπεύθυνος για την είσπραξη και απόδοση στο ταμείο των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοκινητιστών της επαρχίας Ναυπακτίας.
Το 2001 παρακολούθησε μαθήματα Πληροφορικής και απέκτησε το πτυχίο ECDL στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Την ίδια χρονιάτο 2001, συμμετείχε σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και πέτυχε πρώτος πανελλαδικά τον διορισμό του στα ΕΛΤΑ στο Μεσολόγγι, ως οδηγός. Από το 2002 έως το 2013 υπηρέτησε στο τμήμα οδηγών στα ΕΛΤΑ Πάτρας, με καθήκοντα οργάνωσης και συντήρησης του συνόλου του στόλου των οχημάτων. Από το 2013 έχει αναλάβει τη θέση του προϊσταμένου του καταστήματος ΕΛΤΑ Ναυπάκτου, με σημαντικές διακρίσεις, πετυχαίνοντας τον οικονομικό στόχο του οργανισμού για τέσσερα χρόνια.
Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια Διοίκησης, Ασφάλειας και Οικονομικής Διαχείρισης στα Κ.Ε.Κ. ΕΛ.ΤΑ στην Αθήνα και απέκτησε τις σχετικές πιστοποιήσεις το 2015, 2016 και 2017. Επίσης απέκτησε πιστοποίηση Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή από την Τράπεζα της Ελλάδος(ΤτΕ) το 2015.
Η αγάπη του για τη δουλειά του τον κατέστησε ενεργό μέλος του συνδικαλιστικού φορέα των υπαλλήλων ΕΛΤΑ Αχαΐας, όπου εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος από το 2008 έως το 2010 και από το 2015 έως το 2017 εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. υπαλλήλων ΕΛΤΑ Αιτωλ/νίας.
Το 2016 εκλέχθηκε Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 6οΔημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου, όπως και το 2017 έως το 2018.
Είναι άνθρωπος δραστήριος, με πολλά ενδιαφέροντα και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το ψάρεμα και με τη μουσική. Από το 1985 ασχολείται με την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών στο τοπικό ραδιόφωνο και με την μουσική κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Σταυροπούλου από το 1998 και έχει τέσσερα παιδιά. Τον Βασίλη φοιτητή στοΤμήμα Μηχανικών ΗΥ Πάτρας, την Γεωργία φοιτήτρια στο Τμήμα ΝηπιαγωγώνΠάτρας, τον Χριστόφορο μαθητή Γυμνασίου και την Δέσποινα μαθήτρια Δημοτικού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...