Παναιτωλικός: Μεγάλη νίκη μέσα στην Κέρκυρα.

Το γκολ του Τουμέρ Μετίν στο πρώτο μέρος έδωσε το προβάδισμα στην Κέρκυρα, όμως ο ψυχωμένος Παναιτωλικός με αντεπίθεση διαρκείας, εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και γκολ των Θεοδωρίδη, Καμαρά και Χαριστέα επικράτησε 3-2 (μείωσαν με τον Μπάρκογλου οι Φαίακες) και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη Σούπερ Λίγκα. 

Με επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκε η Κέρκυρα στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να φτάσει στην πρώτη νίκη. Το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά ήταν ισορροπημένο, χωρίς να δημιουργηθεί η μεγάλη φάση. Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε τον Παναιτωλικό με σύστημα 4-4-2 σε ρόμβο, ενώ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με 4-2-3-1 για την ομάδα της Κέρκυρας. 

Οι δύο εκπλήξεις στο σχήμα των Φαιάκων ήταν ο Μπάρκογλου και ο Ιωάννου, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Σέιε έκανε ντεμπούτο.

Ιδιαίτερα κινητικός ήταν ο Μετίν, με αποτέλεσμα όλες οι ενέργειες να περνάνε από τα πόδια του. Η πρώτη καλή στιγμή δημιουργήθηκε στο 19ο λεπτό με τον Τούρκο μέσο να δοκιμάζει το πόδι του και τον Τσενάμο να μαζεύει την μπάλα. 

Ο Παναιτωλικός μετά το 20΄ άρχισε να πατάει καλύτερα και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 22΄. Ο Χαριστεάς έκλεψε την μπάλα, έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Θεοδωρίδη, ο οποίος δεν έβαλε σωστά το σώμα του με αποτέλεσμα το σουτ που δοκίμασε να μην βρει στόχο. 

Στην αμέσως επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, με τον Μετίν να κλέβει στο χώρο του κέντρου να περνάει στον Μπάρκογλου, ο οποίος σούταρε από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Τσενάμο έκανε λάθος υπολογισμό έχασε την μπάλα και ο επερχόμενος Μετίν άρχισε… την απόσβεση της μεταγραφής του! 

Στη συνέχεια η Κέρκυρα πήρε τον έλεγχο δεν απειλήθηκε και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. 

Το δεύτερο μέρος είχε τελείως διαφορετική εικόνα. Η είσοδος του Καμαρά στη θέση του Σέιε, ο οποίος ήταν εκτός κλίματος έδωσε στον Παναιτωλικό το πάνω χέρι. Στο 50΄ ισοφάρισε ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Θεοδωρίδης. 

Από εκεί και μετά μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και τελικά η καλή εικόνα του Παναιτωλικού είχε σαν αποτέλεσμα να σκοράρει στο 80΄ο Καμαρά. Τη βραδιά ολοκλήρωσε ιδανικά ο Χαριστέας, που φαίνεται να βρίσκει τον καλό του εαυτό, διαμορφώνοντας το 3-1. 

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Μπάρκογλου.

πηγή sport-fm.gr 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...