Περιφέρεια:Σεμινάριο σε συνεργασία με το Εθνικό κέντρο δημόσιας διοίκησης

«Χτίζοντας την αποτελεσματική ομάδα», είναι ο τίτλος τριήμερου σεμιναρίου που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου, στην Πάτρα.

Το σεμινάριο συντονίζεται από τον γνωστό λειτουργό του management Νίκο Σκουλά και αποβλέπει στην βελτίωση των ηγετικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων, με έμφαση στη λήψη αποφάσεων, στην επικοινωνία, στη συνέργεια και στην ομαδικότητα.Στην πρόσκληση του προς τα αιρετά στελέχη της Περιφέρειας αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας υπογραμμίζει ότι «όπως είναι σ’ όλους γνωστό, το Πρόγραμμα Καλλικράτης, η πιο σημαντική θεσμική αλλαγή από συστάσεως του Ελληνικού κράτους καθορίζει τη νέα αρχιτεκτονική για την αναμόρφωση της διοικητικής οργάνωσης της χώρας. Είναι ένας θεσμός που επιδιώκει τη διαφάνεια, τη λειτουργικότητα, την αποτελεσματικότητα, την ανάπτυξη και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη».

Και προσθέτει: «Αυτούς τους υψηλούς στόχους καλούμαστε να υλοποιήσουμε εμείς, η νέα αιρετή ηγεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι περιφερειακοί σύμβουλοι σε στενή συνεργασία με τα στελέχη διοίκησης της Περιφέρειας. Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη μεγάλη και ιστορική αυτή πρόκληση στο πλαίσιο των επιμορφωτικών προγραμμάτων του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο τριήμερο σεμινάριο».

Το σεμινάριο «Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα» θα διοργανωθεί στην Πάτρα από τις 14:15 της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου έως 16:20 της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2011.

Στο Σεμινάριο οι συμμετέχοντες έχουν άμεση, συνεχή και ενεργό συμμετοχή, με τη διαδραστική μέθοδο που

Ö       καταργεί τις θεωρητικές, κουραστικές παρουσιάσεις

Ö       αξιοποιεί ασκήσεις, προβλήματα, μελέτες περιπτώσεων, ομαδικές συζητήσεις, προσομοίωση ρόλων, κ.λπ.

Ö       αξιοποιεί πρακτικές εφαρμογές εργαλείων του management
με βάση τις πραγματικές συνθήκες και τα πραγματικά προβλήματα της και τους στόχους της Περιφέρειας που καλούμαστε να διοικήσουμε.

Ο καθαρά εργαστηριακός χαρακτήρας και η δομή του Σεμιναρίου περιορίζουν τη συμμετοχή στα 28 άτομα κατ’ ανώτατο όριο (4 ομάδες των 7 ατόμων), και αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματικότητά του και για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής συμμετοχής σε συζητήσεις, προβληματισμούς και διαπροσωπικές επαφές.

Η παροχή ενός ολοκληρωμένου ντοσιέ για όλα τα θέματα καταργεί την ανάγκη σημειώσεων και εξασφαλίζει την απόλυτη και απερίσπαστα ενεργό συμμετοχή των Συμβούλων και Στελεχών σε όλη τη διάρκεια του Σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Μολφέση Βάσω Τηλ.: 2613 600171. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται με fax: 2610 452176 ή ηλεκτρονικά στο email: [email protected]  μέχρι την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...