Ποια είναι η Ναυπάκτια που αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Η Γεωργία Τσουκαλά πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα μπάσκετ του ΟΛυμπιακού Βόλου που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κτηγορίας μπάσκετ γυναικών, προχώρησε και στην απόκτηση μιας ακόμη παίκτριας, της Γεωργίας Τσουκαλά, η οποία είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Κατάγεται από τη Ναύπακτο και γωνίζεται ως γκαρντ, το δελτίο της εκδόθηκε από την ΕΟΚ και η νεαρή παίκτρια θα βρίσκεται στη διάθεση του Κώστα Δέρβου για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τους Τιτάνες Δράμας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου στις 12 το μεσημέρι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

ΤΟ ρεπορτάζ του πρώτου αγώνα που συμμετείχε σημειώνοντας 3 πόντους και έχοντας πολύ καλή παρουσία.
Την ήττα με 51-60 γνώρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 γυναικών. Σ’ ένα ματς που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της περσινής τιμωρίας της βολιώτικης ομάδας, οι «ερυθρόλευκες» είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκαν να χάνουν με 31-48. Στο β’ μέρος, (επί μέρους σκορ 20-12), η εικόνα βελτιώθηκε αισθητά. Όμως, η ψαλίδα της διαφοράς είχε ανοίξει πολύ με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να γνωρίσουν τελικά την ήττα.

Καλύτερη από τις νικήτριες η Σαμολαδά, ενώ εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε και η Βολιώτισσα Χαρά Ντελή που πήρε φέτος μεταγραφή για τη δραμινή ομάδα.

Κορυφαία του Ολυμπιακού Βόλου η Ιωάννα Αρτεμισίου με 23 πόντους, ενώ καλή απόδοση είχε η Πετρίνα Κανελλοπούλου. Θετικό ήταν και το ντεμπούτο της Εύης Χαβαλέ που σημείωσε οκτώ πόντους.

Δεκάλεπτα: 6-22, 16-34, 31-48, 51-60
Διαιτητές: Γκέκας – Δημουλάς
Ολυμπιακός Βόλου: (Δέρβος-Ράμμου) : Τσουκαλά 3, Κωττη , Τζανετοπούλου 2, Κανελλοπούλου 11(1), Λιόλιου, Τεβετζίδου 2, Σιουμουρέκη, Παρασχάκη 2, Αρτεμισίου 23(1), Γκρίνια , Χαβαλέ 8, Ντόβα.
Τιτάνες Δράμας: (Καγιβογλου Ε.): Τερτλίδου 5, Καριώτη 13(1), Δημούδη, Καρατζά 3, Ντελή 9(1), Παλλάδα 5, Σαμολάδα 25(2), Κολοκυθά, Κοσκερίδου

.goalpost.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...