Πρόεδροι κοινοτήτων καταγγέλλουν ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής.

NafpaktosPan2Διαμαρτυρόμαστε έντονα και αγανακτούμε με την ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ναυπακτίας σχετικά με τον δρόμο Αναβρυτής-Κεντρικής που συνδέει τον δυτικό οδικό άξονα της Αποδοτίας .

Συγκεκριμένα το εν λόγω ώριμο έργο  αποφασίστηκε από  το  Δημοτικό Συμβούλιο το 2011 να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Αντί αυτού ο Δήμαρχος, έστειλε στο πρόγραμμα, άλλα ελλιπή έργα της περιφέρειάς του, τα οποία φυσικά δεν εγκρίθηκαν.

 Κατόπιν επίμονων προσπαθειών μας σε κεντρικό επίπεδο, έγινε κατορθωτό  , το έργο να ενταχθεί το 2012 και παρά την κρίση , στο Πρόγραμμα Δημοσίων  Επενδύσεων και μάλιστα με συγκεκριμένο κωδικό. Και ενώ απαιτείτο μια μικρή τροποποίηση της μελέτης  αξίας τριών χιλιάδων(3000) περίπου ευρώ  και είκοσι(20) μέρες από τον μελετητή να την παραδώσει, η Δημοτική Αρχή επί εννέα(9) και πλέον μήνες  δεν κατόρθωσε να προχωρήσει ουσιαστικά την διαδικασία με αποτέλεσμα το έργο  προϋπολογισμού, περίπου  ενάμιση(1.500.000) εκατομμύριο  ευρώ, να μην ξεκινήσει και φέτος το καλοκαίρι και τα λεφτά να κινδυνεύουν να χαθούν.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει άγνοια η σκοπιμότητα στην αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού θέματος, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και ελπίζουμε να υπάρξει, έστω και αργά, σοβαρή αντιμετώπιση και λύση του ζητήματος .

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος είχε δεσμευθεί στην περιφέρεια να παραδώσει την τροποποίηση της μελέτης στην αρχή του έτους, η οποία βρίσκεται στα συρτάρια της τεχνικής υπηρεσίας.

Οι πρόεδροι Τ. Κ.       καταφυγίου  Α. Ζορμπάς

                       Τ.Κ.        Αναβρυτής    Γ. Αλεξόπουλος

                      Τ.Κ.         Κεντρικής     Γ. Αυγεράκης

                      Τ.Κ.         Ασπριάς        Κ. Αλτανόπουλος

                      Τ.Κ.          Κοκκινοχωρίου      Β. Γράψας

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολύ σωστό και δίκαιο αυτο που λένε οι πρόεδροι αλλά κύριε Ζορμπά το πρόβλημα είναι τωρινό;;;;; γιατί ποτέ δεν διαμαρτυρηθήκατε για τα προβλήματα του Καταφυγίου ;;;; κάνετε αντιπολίτευση τώρα ;;;;;

  2. κύριοι θα έπρεπε να ξέρετε οτι ο κύριος μπουλές ποτέ δεν δίνει λεφτά για μελέτες που αφορούν το Καταφύγιο !!!!!!……. έτσι δεν έλεγες Δήμαρχε ……. για εσάς δεν υπάρχουν λεφτά ……………..

  3. ρε φίλε μας κάνεις πλάκα που δεν έχει κάνει δρόμο ο Μπουλές στο χωριό του ;;;; ;εδώ θα δώσει 880000 ευρώ για ανάπλαση στη Σίμη και μας λές ιστορίες για αγρίους …….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...