“Πυρά” της Αγων.Ενότητας του Ε.Κ.Ναυπακτίας στην ανακοίνωση του Εργατικού κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας

H απαξιωμένη στα μάτια των εργαζομένων πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η συνδικαλιστική μαφία των Παναγόπουλου – Κιουτσούκη – Βασιλόπουλου – Καραγεωργόπουλου προσπαθεί με κάθε είδους αλχημείες και πρακτικές που είναι έξω από τις αξίες και τις παραδόσεις του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος, να προχωρήσει σε νέο συνέδριο-φιάσκο μαζί με εργοδότες και νόθους.

Αυτή η κάστα που πραγματοποιεί εργατικά συνέδρια μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων σε εξωτικούς προορισμούς, δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από την καρέκλα τους και τη διατήρηση της συνδικαλιστικής τους επιβίωσης.

Δεν τους ενδιαφέρει να γίνει πραγματικό συνέδριο με σωστές καταστατικές δημοκρατικές λειτουργίες, κυρίως όμως δεν νοιάζονται να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι, να υπάρχει πραγματική και ουσιαστική αντιπαράθεση.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει και καίγονται για αυτό είναι το δικό τους συνδικαλιστικό μέλλον, να στήσουν μία κάλπη οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, με κάθε είδους φρουρά προκειμένου να εκλεγούν.

Για μία ακόμα φορά επαληθεύτηκαν οι καταγγελίες μας. Όλο το 4ήμερο ήταν εξαφανισμένοι στα δωμάτια τους, κρυμμένοι, ώστε να μη συζητήσουν πάνω στις συγκεκριμένες καταγγελίες της νοθείας και της εργοδοτικής παρέμβασης.

Είναι αδίστακτοι και ψεύτες.

Μετά τους μπράβους στην ΟΙΥΕ, τους ασφαλίτες στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και τα ΜΑΤ σε αρκετά Εργατικά Κέντρα, επιχείρησαν να σηκώσουν καπνό για να κρύψουν τις βρωμιές τους. Είχαν το θράσος να απλώσουν χέρι σε εκλεγμένο μέλος του συνταξιουχικού κινήματος.

Ως εδώ με τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας!

Η συνδικαλιστική μαφία που παριστάνει τον ηγέτη της εργατικής τάξης δεν έχει καμία νομιμοποίηση να χειρίζεται ως όργανο τέτοιες αποφάσεις!

Και προχωράνε και παραπέρα. Η μαφία των εργατοπατέρων στέλνει ραβασάκια σε Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες που ζητούν να καταγγείλουν το ΠΑΜΕ και  να το αποκαλούν “εγκληματική οργάνωση”.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση από τον υποτακτικό του Παναγόπουλου πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Του απαντάμε. Ποιανού νου άραγε ήταν αποκύημα φαντασίας η ανακοίνωση που εξέδωσε;

Γιατί Δ.Σ. για να πάρει τέτοια απόφαση δεν συγκλήθηκε ποτέ. Πριν το δημοσιεύσει μόνος του ο πρόεδρος χωρίς τη συγκατάθεση κανενός μέλους του ΔΣ θα μπορούσε να ρίξει μια ματιά σ’ αυτά που του έδωσαν να δημοσιεύσει. Γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Είναι λοιπόν απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα να μην εκλέγονται νόθοι σύνεδροι στα όργανα των Ομοσπονδιών και της ΓΣΕΕ;

Είναι προσβολή για το δημοκρατικό πολίτευμα η απαίτηση του ΠΑΜΕ να μην συμμετέχουν στο συνέδριο της ΓΣΕΕ αποδεδειγμένα αφεντικά και διευθυντικά στελέχη;

ΕΛΕΟΣ!!!!!

Εργατοπατέρες, εργοδοτικοί, κυβερνητικοί εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου μας, σε όποιο πεντάστερο Ξενοδοχείο, χλιδάτο, αντάξιο των υπηρεσιών σας προς τους εργοδότες και τις εκάστοτε κυβερνήσεις και αν πάτε, οι ταξικές δυνάμεις δεν θα σας αφήσουν ήσυχους.

Συνδικαλιστική μαφία, Το ΠΑΜΕ και οι εργαζόμενοι έχουν ανοίξει πόλεμο μαζί σας.

Κανένας μπράβος, καμιά σεκιούριτι, εισαγγελέας, αστυνομία δεν θα μας εμποδίσει.

Συνέδριο στα κλεφτά με πρακτικές μαφίας, με εργοδότες, νόθους και ανύπαρκτα σωματεία ξεχάστε το.

Το Συνέδριο θα γίνει με τους πραγματικούς και νόμιμα εκλεγμένους αντιπροσώπους.

Υ.Γ.: Ενημέρωσε όποιον ή όποιους σου έγραψαν αυτή τη βρώμικη ανακοίνωση, ότι του/τους υπενθυμίζουμε τα εξής:

Με την κατηγορία για κατάλυση της Δημοκρατίας και του Πολιτεύματος εκτελέστηκαν, φυλακίστηκαν βασανίστηκαν, εξορίστηκαν στο παρελθόν πολλά στελέχη της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κινήματος.

Αλλά είναι ψιλά γράμματα για μικρούς, φτηνούς, χυδαίους και κυρίως ανιστόρητους επαγγελματίες συνδικαλιστές.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ε.Κ. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...