Ρ. Σβίγκου: Τι λέει ο κ. Μητσοτάκης για τη στήριξη Βέμπερ στη συμφωνία των Πρεσπών;

Ρ. Σβίγκου: Τι λέει ο κ. Μητσοτάκης για τη στήριξη Βέμπερ στη συμφωνία των Πρεσπών;

«Σήμερα μέχρι και ο κ. Βέμπερ, ο εκλεκτός του κ.Μητσοτάκη για την προεδρία της Κομισιόν, μίλησε για μια θετική συμφωνία για την Ευρώπη και για τα Βαλκάνια. Περιμένουμε να δούμε πώς ο κ. Μητσοτάκης θα αποδεχθεί αυτές τις δηλώσεις, αν τις σχολιάσει, πράγμα το οποίο δεν νομίζω να κάνει» ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, «ΝΔ και ΚΙΝΑΛ δεν μπορούν να υπερασπιστούν στην Ευρώπη την αντίθεσή τους στη συμφωνία».

Σχολιάζοντας την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, η Ρ. Σβίγκου έκανε λόγο για ανοιχτά χαρτιά και καθαρές κουβέντες, ξεκάθαρα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις από τον Αλ. Τσίπρα.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη ότι ο Π. Καμμένοςθα  αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός θα ζητήσει άμεσα ψήφο εμπιστοσύνης.  Αυτό είναι σαφές και ξεκάθαρο από τη χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού.Θα πρέπει να περιμένουμε, εάν ισχύσουν οι δηλώσεις Κατσίκη, που επαναλαμβάνω ότι δεν θεωρώ ότι ισχύσουν, ότι θα έχουμε άμεσα πρόταση εμπιστοσύνης στη Βουλή» σημείωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/351199-R-Sbigkoy-Ti-leei-o-k-Metsotakes-gia-te-sterixe-Bemper-ste-symphonia-ton-Prespon ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...