Σήκωσε πανό μέσα στη Βουλή: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας»

Το πανό μέσα στο Κοινοβούλιο σήκωσε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων – Μαθητών Αττικής Διονυσία Αθανασοπούλου  στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αιφνιδιάζοντας το Προεδρείο και τους βουλευτές που ήταν στη συνεδρίαση.Η κ. Αθανασοπούλου είχε κληθεί επίσημα ως εκπρόσωπος φορέα για να καταθέσει τις απόψεις της για το θέμα του του σχολικού και του διαδικτυακού εκφοβισμού, και επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να εκφράσει την αντίθεση της για την παρέμβαση εισαγγελέα στις καταλήψεις των μαθητών στα σχολεία.

«Τα παιδιά δεν πρέπει να γίνουν μία κοινωνία φοβισμένων και χαφιέδων» φώναζε η κ. Αθανασοπούλου, προκαλώντας την την έντονη αντίδραση των μελών της Επιτροπής, και ο Πρόεδρο της Τάκης Αντωνακόπουλος, όπως και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη, ζήτησαν να διαγραφούν από τα πρακτικά τα λεγόμενα της.
«Αν θελετε να μείνετε να σεβαστείτε τη διαδικασία, η ευγένεια δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως αδυναμία» είπε ο κ. Αντωνακόπουλος, ενώ η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας αποχώρησε από την αίθουσα διαμαρτυρόμενη.Ακοιλούθως μετέβη έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, όπου και σήκωσε πάλι το πανό και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο γραφείο του φρουράρχου της Βουλής για εξηγήσεις.

http://www.newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...