Δύσκολες ώρες περνούν τρεις από τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν την Πέμπτη όταν οδηγός παρέσυρε πεζούς στην Times Square, στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Τα τρία άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της στο περιστατικό, ενώ συνολικά τραυματίστηκαν 22 άτομα. Στο μεταξύ ο άνδρας ο οποίος οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο δήλωσε στις αρχές ότι «άκουγε φωνές». Ο Ρίτσαρντ Ρόχας, 26 ετών, βετεράνος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, ο οποίος είχε συλληφθεί δύο φορές στο παρελθόν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, κρατείται από την αστυνομία και σήμερα θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το Associated Press, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι περίμενε ότι θα πέθαινε και ο ίδιος στο περιστατικό. «Έπρεπε να με πυροβολήσετε! Ήθελα να τους σκοτώσω», είπε κατά την ανάκρισή του. Κατά του Ρ. Ρόχας έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία β’ βαθμού μετ’ οχήματος και για πολλαπλές απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/284632-Se-krisime-katastase-noseleyontai-treis-apo-toys-traymaties-toy-makeleioy-sto-Manchatan ΚΟΣΜΟΣ

Leave a Comment