Σκλήρη ανακοίνωση του Ναυπακτιακού Αστέρα για τον αγώνα με τον Μακεδονικό Φούφας.

Την Κυριακή 3/3/2019 ο Ναυπακτιακος Αστέρας έδινε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς απέναντι στον Μακεδονικό Φουφα. Λόγω της σημασίας του συγκεκριμένου αγώνα περιμέναμε, άδικα όπως τελικά αποδείχθηκε, να πραγματοποιηθεί ένα ωραίο παιχνίδι, μα πάνω από όλα επί ίσοις όροις. Κάτι τέτοιο φρόντισε να ΜΗΝ συμβεί, η διαιτητική τριάδα αποτελούμενη από τους κ. Δραγούση, Κωτούλα, Φράγιο τους συνδέσμου Κιλκίς και Μακεδονίας αντίστοιχα . Στο πρώτο ημίχρονο ο κύριος Κωτούλας άφησε 3 προφανέστατα οφσάιντ επιτρέποντας στην ομάδα του Μακεδονικου Φουφα να εκδηλώσει επικίνδυνες επιθέσεις.

Εκτός αυτού όλες του οι υποδείξεις ήταν υπέρ μόνο μιας ομάδας, κάτι που εξόργισε τόσο τους παίκτες όσο και τους φιλάθλους της ομάδας μας. Το μόνο που δεν έκανε ο συγκεκριμένος κύριος ήταν να φορέσει την φανέλα της αντίπαλης ομάδας και να παίξει !! Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το 50’ λεπτό του αγώνα στο οποίο μας ισοφάρισε η αντίπαλη ομάδα, δεν παίχτηκε ούτε 10 λεπτά ποδόσφαιρο συνολικά, κάτι που έγινε βέβαια με την ανοχή του διαιτητή.

Συγκεκριμένα, έγιναν 22 διακοπές από τις οποίες στις 16 δεν είχε προηγηθεί κάποιο φάουλ … Παρόλα αυτά ο διαιτητής μονίμως διέκοπτε το παιχνίδι παρά το γεγονος ότι η ομάδα μας είχε την κατοχή και εκδήλωνε επιθέσεις !! Και σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι διακοπές,στο τέλος μαζί με τις αλλαγές, κρατηθηκαν μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις !! Για όλα αυτά υπάρχει και ο αδιάψευστος μάρτυρας που είναι το βίντεο του αγώνα.

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε η διαιτητική εύνοια που τυγχάνει να έχει η συγκεκριμένη ομάδα σε όλους τους αγώνες της. Επιπλέον, μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας πανηγύριζαν λέγοντας στους παίκτες μας πως πήραν το πρωτάθλημα. Αναρωτιόμαστε πως γίνεται να είναι τόσο σίγουροι δεδομένου ότι η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα είναι τόσο μικρή και απομένουν 5 αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος…

Μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε Μήπως έχει γίνει νωρίτερα απονομή του πρωταθλήματος και δεν αξίζει να συνεχίσουμε να παλεύουμε Τέλος, λυπούμαστε για το ήθος και την συμπεριφορά των φιλάθλων του Μακεδονικού Φούφα, οι οποίοι κατά την διάρκεια του αγώνα αποκαλούσαν τους παίκτες μας « Αλβανούς » με αποκορύφωμα την στιγμή της αλλαγής του ποδοσφαιριστή μας Άκη Κωστή, γεγονός που δεν συνάδει με την ιστορία της ομάδας μας αλλά και με το φιλόξενο κλίμα που δήθεν ήθελε να υπάρχει ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...