Σκόνταψε ο Ατρόμητος Αντιρρίου…

Ο Ατρόμητος αν και καρδιοχτύπησε στο 9’ από το τετ α τετ του Αποστολάκη κατάφερε να άνοιξε το σκορ στο 19’ με τον Καλαβρουζιώτη όμως στο 37’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν παίζοντας έξυπνα με αντεπιθέσεις παρότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ  περιμένοντας τον Ατρόμητο.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και έχασες αρκετές ευακιρίες κατάφερε να προηγηθεί  στο 83’ αλλά η  λάθος εκτίμηση του Ευθυμιόπουλου που ανέτρεψε το παίκτη του Αλυζιακού στο 89’ στέρησε την νίκη από την ομάδα του Αντιρρίου. Ο Αλυζιακός έπαιξε έξυπνα  περιμένοντας τον Ατρόμητο παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ.

Ατρόμητος:Καραδήμας,Σωτηρόπουλος,Αλεξόπουλος,Πετσίνης,Παπαποστόλου,Κυρίτσης,Παναγιοτόπουλος,Ζέλιος,Καλαβρουζιώτης,Βαρελάς,Κάκκος,Παπαδόπουλος Ν.,Καζανάς, Παπαδόπουλος Α.,Χατζηαντρέου ,Παπαδόπουλος Ε.,Ευθυμιόπουλος, Πααδόπουλος Α.,.

Αλυζιακός Μύτικα: Σακουφάκης Β. Γεωργαλής Β. Κατσαμπίρης Κ.  Μούρτος Γ. Αποστολάκης Σ. Παβέλης Ε. Λιάγκος Π. Κατσαούνης Δ. Αποστολάκης Αρ. Παπανικόλας Ι. Σκαρογιάννης Δ.,Χατζάρας Ι. Μουρέλας Π. Λιάκας Ι. Κεραμίδας Γ. Μπουλιέρης Ζ. Κάρδης Φ. Κατσαούνης Σ.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...