Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή σε αγώνα της Β’ ΕΠΣΑ

(μεταφέρεται απο το νοσοκομείο Λευκάδας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων)

Από katounanews
Πληροφορίες συγχωριανών που είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή του Μεδεών στο Νοσοκομείο Λευκάδας μας αναφέρουν πως έγιναν οι εξετάσεις και αξονική και φεύγει τώρα με το ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο Ιωαννίνων. Σύμφωνα με όσα ενημέρωσαν το τοπικό site πρόκειται να έχει  κάταγμα στο κεφάλι.
Κινητοποιήθηκε  ολόκληρος ο Δήμος, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας που ήταν εκεί ενημέρωσε τον κ. Ζαμπάρα υποδιοικητή της 6η ΥΠΕ,  σε συνεννόηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ενημερώθηκε ο νευροχειρουργός του Νοσοκομείου κ. Παχατουρίδης και τον περιμένουν.

Πρώτη ενημέρωση agriniopress.gr:

Σοβαρά τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, νοσηλεύεται  νεαρός ποδοσφαίρισης της ομάδας της Κατούνας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο γήπεδο του Μοναστηρακίου Βόνιτσας και στον αγώνα μπαράζ μεταξύ της ομάδας της Κατούνας με την ομάδα του Αρχοντοχωρίου, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα σε φάση διεκδίκησης της μπάλας, ο τερματοφύλακας του Αρχοντοχωρίου, συγκρούστηκε με ποδοσφαιριστή της ομάδας Μεδεών Κατούνας, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας, κρίθηκε όμως απαραίτητη η  μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...