Στήνει βιομηχανία σκανδάλων η Νέα Δημοκρατία

Στήνει βιομηχανία σκανδάλων η Νέα Δημοκρατία

Τρέμουν στη ΝΔ το ηθικό πλεονέκτημα του Αλέξη Τσίπρα

Πήραν φωτιά τα βαλιτσάκια και γύρευε τι θα ακούσουμε

ΣΤΗΝ εναγώνια προσπάθειά του να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στήνει βιομηχανία κατασκευής σκανδάλων με στόχο να πνίξει τη δημόσια ζωή στην μπόχα και τη δυσωδία.

Οι μονταζιέρες της Πειραιώς και οι ειδικοί στην κατασκευή σκανδάλων δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να αναδείξουν διάφορες υποθέσεις τις οποίες στη συνέχεια παρουσιάζουν ως δήθεν σκάνδαλα.

Αυτοί που ταυτίστηκαν με τη διαπλοκή, τη διαφθορά και την εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων εμφανίζονται πλέον ως αρχάγγελοι της κάθαρσης νομίζοντας ότι με το νέο προσωπείο μπορεί να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να λασπώσουν τα στελέχη της κυβέρνησης.

Η στρατηγική της σκανδαλολογίας έχει επιλεγεί από τη Νέα Δημοκρατία για τους ακόλουθους λόγους:

1ον Ο Αλέξης Τσίπρας και τα κυβερνητικά στελέχη διαθέτουν το ηθικό πλεονέκτημα. Κανείς δεν τους έχει κατηγορήσει για εμπλοκή σε σκάνδαλα ούτε και για εξυπηρέτηση συμφερόντων. Στη διάρκεια διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα οι πυλώνες της διαπλοκής κατέρρευσαν με πάταγο και μια σειρά μεγαλόσχημοι παράγοντες που συνδέονταν με δεσμούς αίματος με το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη.

2ον Η διερεύνηση των μεγάλων υποθέσεων δημοσίου συμφέροντος στις οποίες εμπλέκονται άμεσα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και επιχειρηματικοί παράγοντες που συνδέονταν παραδοσιακά με τη Δεξιά έχουν προκαλέσει πανικό στη Νέα Δημοκρατία και γι’ αυτό επιχειρεί αντιπερισπασμό απελπισίας.

3ον Στη Νέα Δημοκρατία τρέμουν το ενδεχόμενο να σκάσει ένα νέο μεγάλο σκάνδαλο το οποίο θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αλήθεια για τον Μανώλη Πετσίτη

Το τελευταίο διάστημα η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να εμφανίσει ως σκάνδαλο τις σχέσεις που είχε ένας παρατρεχάμενος διαφόρων υπουργών στην αρχή της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με κάποιους επιχειρηματίες.
Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνουμε εγκύρως ότι ο περιβόητος Μανώλης Πετσίτης έχει απομακρυνθεί εδώ και χρόνια από το περιβάλλον των υπουργών.

Όταν άρχισε να αναπτύσσει επιχειρηματικές δραστηριότητες του διαμήνυσαν να σηκωθεί και να φύγει και από τότε δεν έχει καμία σχέση με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο με το Μαξίμου.

Ο Μανώλης Πετσίτης περιφέρονταν τα τελευταία χρόνια σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και μπαρ με διάφορους δήθεν κοσμικούς και καλλιτέχνες.

Γνώριζε επίσης κάποιους επιχειρηματικούς παράγοντες στους οποίους πράγματι επιχείρησε να πουλήσει παραμύθι ότι έχει σχέσεις με το Μαξίμου.

Βέβαια οι εν λόγω παράγοντες τον έδιωξαν με τις κλωτσιές γιατί ενημερώθηκαν σχετικά με το ποιόν του από κυβερνητικά στελέχη.

Ψωνισμένος στην κυριολεξία ο Πετσίτης κυκλοφορούσε με ακριβά πούρα παριστάνοντας τον επιχειρηματία ενώ διάλεγε πάντα πρώτο τραπέζι στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα.

Καμένος στην κυριολεξία από το αλκοόλ και τα ξενύχτια είχε γίνει ανέκδοτο στη νυχτερινή Αθήνα.
Για να εντυπωσιάσει τις διάφορες παρέες έλεγε ότι έχει στενές σχέσεις με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και ότι είναι μυστικός σύμβουλος του Μαξίμου.

Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νέας Δημοκρατία σπεκουλάρει στην απύθμενη βλακεία ενός πρώην σερβιτόρου που χτυπήθηκε από το σύνδρομο του νεοπλουτισμού.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/348909-Stenei-biomechania-skandalon-e-Nea-Demokratia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...