Στην τ.κ.Βομβοκούς ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στις τοπικές κοινότητες, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Νταουσάνης, αυτή τη φορά επισκέφτηκε την Βομβοκού, όπου αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους της για την παρουσία τους στη συνάντηση αυτή, τους εξήγησε γιατί μετά από 12 χρόνια αποφάσισε να είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος.

«Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στήριξα άλλες υποψηφιότητες γιατί στόχος μου ήταν να βρεθεί ένα πρόσωπο που θα συνέχιζε το έργο που άφησα και θα έβαζε ένα λιθαράκι, ώστε ο τόπος να προχωρήσει μπροστά, ανέφερε. Δυστυχώς όμως, αυτό που επικρατεί αυτά τα χρόνια είναι η στασιμότητα, η οποία βλάπτει σοβαρά την πόλη μας, δεν υπάρχει συνέχεια στο δήμο και εξαιτίας τη μη συνέχειας αυτής, αναφέρθηκε στο χαρακτηριστικό παράδειγμα της απομάκρυνσης του ΤΕΙ από την πόλη της Ναυπάκτου.

«Βλέπω ότι πάει να γίνει μια από τα ίδια και να χαθεί έτσι μια ακόμα τετραετία. Δεν μου επιτρέπεται λοιπόν να μείνω ανενεργός, αν θέλω να αλλάξουν κάποια πράγματα στο δήμο μας. Πιστεύω ότι είναι επιτακτική ανάγκη  να αλλάξουμε πορεία. Πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να δουλέψω προς αυτή την κατεύθυνση».

Στη συνέχεια, αφού αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο που έγινε επί θητείας του, τόνισε, με έμφαση, ότι η αντιμετώπιση της καθημερινότητας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και η ανάπτυξη του τουρισμού για καλύτερες μέρες στον τόπο μας είναι στους στόχους του και θα κάνει τα πάντα για να τους πετύχει.

Στο τέλος της συζήτησης, σε ερώτηση που του έγινε αν το ΤΕΙ μπορεί να επιστρέψει στην πόλη και να ξαναέχουμε τους φοιτητές στο Δήμο μας, ο Γιάννης Νταουσάνης είπε ότι η άσχημη εξέλιξη του ΤΕΙ, εξαιτίας του κακού χειρισμού, όλων των δημοτικών αρχών που ακολούθησαν,  τον έχει πικράνει πολύ και ότι στόχος του είναι να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να γίνει αυτό και να λειτουργήσει στις οριστικές εγκαταστάσεις που είχε σχεδιάσει να γίνουν.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...