Στοίχημα: Δε χάνει η Ουτρέχτη

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Τα βλέμματα μαγνητίζουν οι αγώνες διαβάθμισης σε Γαλλία και Γερμανία, όπως επίσης και ο πρώτος τελικός των πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ στην Ολλανδία. Δράση υπάρχει επίσης και στο κουπόνι του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
Με το Χ2 στα πλέι οφ Ολλανδίας
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Αλκμάαρ – Ουτρέχτη, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.83. Πρόκειται για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Ουτρέχτης την ερχόμενη Κυριακή. Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν την ποιότητα και την ανωτερότητα τους στον πρώτο γύρο, όπου ξεπέρασαν πολύ εύκολα τα εμπόδια των Γκρόνιγκεν και Χέρενφεν αντίστοιχα. Η Αλκμάαρ σκόραρε συνολικά 8 γκολ εναντίον της Γκρόνινγκεν, επικράτησε δύο φορές με σκορ 4-1 και έδειξε ότι άφησε πίσω της τον χαμένο τελικό Κυπέλλου κόντρα στη Φίτεσε. Απ’ την άλλη, η Ουτρέχτη δεν είχε προβλήματα κόντρα στη Χέρενφεν, πήρε δύο νίκες με συνολικό σκορ 5-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο σταθεροί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τερμάτισαν στην τέταρτη θέση, προέρχονται από εννέα νίκες στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές, όπου ηττήθηκαν μόνο απ’ την πρωταθλήτρια Φέγενορντ. Θα πάμε με το Χ2.
ΝG στα μπαράζ Γαλλίας
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Τρουά – Λοριάν, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για διπλούς αγώνες μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στην Ligue 1. Φαβορί για την παραμονή είναι η Λοριάν, που θεωρητικά διαθέτει πιο ποιοτική ομάδα απ’ την Τρουά της Ligue 2, ωστόσο αυτό σημαίνει ότι έχει την πίεση και το άγχος στην πλευρά της. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν την κανονική διάρκεια της Ligue 2 με τέσσερις διαδοχικές νίκες, έφτασαν μια «ανάσα» απ’ την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου, όμως στο φινάλε περιορίστηκαν στην 3η θέση. Είναι αήττητοι στα τελευταία έξι ματς (5-1-0), σήμερα θέλουν να προστατεύσουν την έδρα τους και να μείνουν «ζωντανοί» ενόψει της ρεβάνς της Κυριακής. Απ’ την άλλη, για τη Λοριάν συνιστά επιτυχία το γεγονός ότι απέφυγε τον απευθείας υποβιβασμό, θα μπορούσε να φτάσει στην παραμονή αν η Καέν δεν έπαιρνε ισοπαλία κόντρα στην Παρί την τελευταία αγωνιστική (1-1) εκτός έδρας. Θεωρούμε ότι θα δούμε «κλειστό» ματς, οι δύο ομάδες θα προσέξουν περισσότερο τις άμυνες, επιλέγουμε το NG.
Το «σηκώνει» η Βασιλεία
Πάμε στην Ελβετία, όπου επιλέγουμε τον άσσο στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Βασιλεία και Σιόν, σε απόδοση 1.80. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο της Γενεύης, με τους γηπεδούχους να αποτελούν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και κατ’ επέκταση το ντάμπλ. Πήραν ακόμη ένα πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση (το όγδοο συνεχόμενο), καθώς τερμάτισαν στο +15 απ’ τη δεύτερη Γιουνγκ Μπόις, ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν σε καμία στιγμή. Ήταν αδιάφοροι στις τελευταίες αγωνιστικές, δεν πήραν νίκη στις τέσσερις τελευταίες (0-3-1), σήμερα είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Σιόν, που τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 49 πόντους. Θεωρούμε ότι η Βασιλεία θα επιβεβαιώσει την κυριαρχία της στην Ελβετία, πάμε με τον άσσο.
Θα δώσει «μάχη» η Τρέντο
Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με το +8.5 της Τρέντο στην αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – Τρέντο, σε απόδοση 1.83. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των ιταλικών πλέι οφ, με την Αρμάνι να είναι το μεγάλο φαβορί, τόσο για την πρόκριση στον τελικό, όσο και για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Ορλαντίνα με σκορ 3-1, σήμερα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα στην αξιόμαχη Τρέντο, η οποία επικράτησε 3-0 της Σάσαρι χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, ξέρουν ότι οι πιθανότητες τους είναι λίγες, θεωρούμε ότι θα σταθούν άξια κόντρα στην Αρμάνι. Επιλέγουμε το +8.5 της Τρέντο.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/05/blog-post_25.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...