Στοίχημα: Επιλογές από Ιταλία και Ρουμανία!

Στοίχημα: Επιλογές από Ιταλία και Ρουμανία!

Η Καθαρά Δευτέρα είναι εδώ, και η δράση στο κουπόνι του στοιχήματος δεν είναι έντονη. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον και από αγωνιστικής, και από στοιχηματικής άποψης. Ιταλία και Ρουμανία μας απασχολούν και βγάζουν επιλογές. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Novibet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Σκοράρουν στην Ιταλία
Το πρωτάθλημα της Serie B έφτασε στην 28η αγωνιστική του, και βρίσκει την Βενέτσια να υποδέχεται την Παλέρμο. Οι γηπεδούχοι είναι από τις ομάδες που έχουν δυσκολέψει την Παλέρμο, και μάλιστα στην έδρα της. Στον πρώτο γύρο, το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ματς ήταν 1-1. Η Βενέτσια άλλαξε προπονητή, με τον Κόσμι να αντικαθιστά τον Τζένγκα. Συνεπώς, οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν η ψυχολογία να ανέβει, και να αρχίσουν να έρχονται βαθμοί στο δρόμο για τη σωτηρία. Απόψε, το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για τη Βενέτσια, που στην κυριολεξία… καίγεται! Η Παλέρμο δεν έχει τόσο καλή εικόνα τον τελευταίο καιρό, και δυσκολεύεται να πάρει νίκες. Ωστόσο, είναι τρίτη, και στο -5 από την κορυφή, με δύο παιχνίδια λιγότερα.
Αμφότερες οι ομάδες έχουν πολύ ισχυρό κίνητρο και δεν έχουν τη δυνατότητα να κλειστούν στην άμυνα. Η μεν Βενέτσια, οφείλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, και θα το κυνηγήσει, αφού είναι εντός των μπαράζ παραμονής. Η δε Παλέρμο, όπως είπε και ο προπονητής της, θέλει μόνο την πρώτη θέση, για να ανέβει απευθείας στη Serie A. Φυσικά, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα να απειλήσουν και να φύγουν με το «διπλό». Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα θεαματικό και ανταγωνιστικό ματς, με γκολ εκατέρωθεν και αμφίρροπο αποτέλεσμα. Πάμε λοιπόν με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Με το «δεξί» η Στεάουα
Τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος Ρουμανίας ξεκίνησαν, και σήμερα ρίχνεται στη μάχη και η Στεάουα Βουκουρεστίου, και μάλιστα στο γήπεδό της. Εκεί, θα φιλοξενήσει τη Βιτορούλ. Φέτος, η Στεάουα έχει κερδίσει ήδη δύο φορές τη σημερινή της αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Στην έδρα της Βιτορούλ, η Στεάουα νίκησε με το επιβλητικό 1-4. Έχουν δείξει λοιπόν οι γηπεδούχοι, ότι είναι καλύτερη ομάδα από τη Βιτορούλ. Άλλωστε, τερμάτισαν και πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης. Η Στεάουα θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον τίτλο, και επιβάλλεται να μπει με το «δεξί» στη διαδικασία των πλέι-οφ.
Η Βιτορούλ δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και έδειξε ντεφορμέ. Είναι αμφίβολο αν έχει τις δυνατότητες για να κάνει το βήμα παραπάνω. Αντίθετα, η Στεάουα είναι εδώ και καιρό αήττητη και φορτσάρει για την κούπα. Έχει πιο βαριά φανέλα, πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, και αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο της. Επιπλέον, η παράδοση την ευνοεί σημαντικά. Έτσι, με βάση όλες τις συνθήκες, θα στηρίξουμε τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Επιλογή μας είναι ο «άσος», σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...