Στοίχημα: Ευκαιρίες σε Αυστρία και Κύπρο (video)

Στοίχημα: Ευκαιρίες σε Αυστρία και Κύπρο (video)

Σάββατο σήμερα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον χτυπάει “κόκκινο”! Τέσσερις συνολικά προτάσεις έχουμε ξεχωρίσει από το πρόγραμμα, πιο συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Κύπρο, Νορβηγία, Αυστρία αλλά και την πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ!

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως για παράδειγμα η Betrebels, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με τα γκολ στην Αυστρία
Ξεκινάμε από την Αυστρία, από το πρωτάθλημα της οποίας και συγκεκριμένα το παιχνίδι ΒΑΚ Πέλετς – Χάρτμπεργκ, προκύπτει η πλέον δυνατή πρόταση της ημέρας. Φυσιολογική ήττα με 1-4 εντός έδρας από την Σάλτσμπουργκ υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η ΒΑΚ Πέλετς, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Δύσκολη αποστολή είχε και η Χάρτμπεργκ μία εβδομάδα πριν, υποδεχόμενη την Αούστρια Βιέννης, από την οποία έχασε με 0-1. Το σημερινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σε στοιχηματικό επίπεδο, καθώς αμφότερες έχουν “έφεση” στα Over, καθώς τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους. Σε απόδοση 1.83 προσφέρεται το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα και θα μπει στις επιλογές μας.

Προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ
Σπουδαίο ντέρμπι διεξάγεται στην Κύπρο, με την Ανόρθωσηνα υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, Η “μεγάλη κυρία” αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο ισοπαλίες και μία ήττα, θα παραταχθεί σήμερα με υπηρεσιακό προπονητή, καθώς ο Ρόνι Λέβι αποτελεί παρελθόν και ο Ιγκόρ Μπίσκαν, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του, θα φτάσει στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη. Ο ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη εβδομάδα έχασε στα πέναλτι τον τελικό του Σούπερ Καπ από την ΑΕΚ Λάρνακας, σε επίπεδο πρωταθλήματος έρχεται από τη “βαριά” εντός έδρας ήττα με 2-5 από τη Δόξα Κατωκοπιάς, βρίσκει την αντίπαλό του σε μεταβατικό στάδιο και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Μάλιστα, η απόδοση στην οποία προσφέρεται το “διπλό”, καθιστά ελκυστική την επιλογή του, ακόμη και με την κάλυψη του Draw No Bet! Θα πάμε, επομένως, με το 2 DNB στο 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Κερδίζει η Στρομσγκόντσετ
Στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας γίνεται η επόμενη “στάση” μας και το παιχνίδι ανάμεσα στην Στρομσγκόντσετκαι την Χάουγκεσουντ. Κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, με τους μεν γηπεδούχους να να βρίσκονται μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν την είσοδό τους στην πρώτη τριάδα. Βέβαια, η Χάουγκεσουντ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχει ηττηθεί τέσσερις φορές στα πέντε τελευταία ματς της, ενώ έχει κερδίσει μόλις σε μία από τις 15 πιο πρόσφατες “επισκέψεις” της στο γήπεδο της Στρομσγκόντσετ. Η τελευταία, από την πλευρά της, δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό, μετρά δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς να δεχθεί γκολ, έχει και την προϊστορία υπέρ της, θεωρούμε ότι μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών! Επιλογή, επομένως, θα αποτελέσει ο “άσσος” σε απόδοση 1.90.

Ανταγωνιστικό το Περιστέρι
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Περιστέρι – ΑΕΚ. Οι “πρίγκιπες της δυτικής όχθης” επιστρέφουν στην Α1 με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, έχουν σήμερα ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην ανώτερη ΑΕΚ, ωστόσο με την εικόνα που έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής θεωρούμε ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Ένωση δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί με την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ενθουσιασμός της πρεμιέρας και η έδρα περιμένουμε να δώσει ώθηση στους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, οι οποίοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί του αγώνα και θα πάμε με το Περιστέρι +7.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Τα βίντεο του Betarades.gr για τα παιχνίδια Πανιώνιος – Άρης & Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/10/video.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...