Στοίχημα: Με τα γκολ στο Παρί – Γιουνάιτεντ!

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Παρί – Γιουνάιτεντ!

Η φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται σήμερα (6/3), και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Στοιχηματικά, θα μας απασχολήσουν και τα δύο παιχνίδια, που θα διεξαχθούν απόψε στις 22:00, με το Παρί – Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει. Επιλογή προκύπτει και από το μπάσκετ, και το Basketball Champions League. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Vistabet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Σκοράρουν στο Παρίσι
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δύο ποιοτικές ομάδες, συγκρούονται στο Παρίσι, με ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Αυτό, είναι η Παρί, που πέρασε με 0-2 από το Old Trafford. Οι Γάλλοι, παρά τις απουσίες των Νεϊμάρ και Καβάνι, διαθέτουν «πυρηνικό» ρόστερ και καλύπτουν επάξια τα κενά. Συνεχίζουν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να σκοράρουν με άνεση, έχοντας τον Μπαπέ σε τρελή φόρμα. Ειδικά στην έδρα της, η Παρί είναι ικανή να υποτάξει οποιονδήποτε αντίπαλο, αν βρεθεί στη μέρα της.
Η Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί «πληγωμένη» σήμερα, από πολλές και σημαντικές απουσίες. Ωστόσο, ο Σόλσκιερ θα παρατάξει μια δυνατή επιθετική γραμμή, με παίκτες όπως ο Λουκάκου και ο Ράσφορντ. Το έργο των φιλοξενούμενων είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Όμως, έχουν τα φόντα να βρουν σκορ και να αγχώσουν την Παρί. Εξάλλου, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν μπορούν να περιμένουν στην άμυνα. Οφείλουν να ανοιχτούν και να ψάξουν γκολ. Η Παρί είναι σχεδόν αδύνατο να μείνει στο μηδέν, οπότε προβλέπουμε μια ωραία αναμέτρηση. Εμπιστευόμαστε το επιθετικό ταλέντο αμφότερων των ομάδων, και με βάση τις συνθήκες, καταλήγουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Δραπετεύει η Ρόμα

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, για το Champions League, τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Ο λόγος για το Πόρτο – Ρόμα. Στην Ιταλία, οι Ρωμαίοι είχαν επικρατήσει με 2-1 και πήραν μικρό προβάδισμα. Η Πόρτο λοιπόν, θα αναζητήσει την ανατροπή, αλλά είναι αμφίβολο αν μπορεί να τα καταφέρει. Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή κατάσταση, και έχουν πέσει από την κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η εντός έδρας ήττα από την Μπενφίκα, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Η ομάδα του Κονσεϊσάο κάνει πολλές γκέλες το τελευταίο διάστημα, και εμφανίζει αμυντικές αδυναμίες. Η Πόρτο έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά η εικόνα της δεν πείθει ότι μπορεί να τις αξιοποιήσει.
Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο και στη Ρόμα, μετά το βαρύ 3-0 από τη Λάτσιο. Παρόλα αυτά, οι «Τζιαλορόσι» είναι ακόμα στο κόλπο της τετράδας και θα τη διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Η Ρόμα έδειξε ανώτερη ομάδα στο ματς του Olimpico με την Πόρτο, και σήμερα θέλει να επιβεβαιώσει αυτήν την ανωτερότητα. Πετυχαίνει τους «Δράκους» σε κακή κατάσταση, και γιατί όχι, να μην τους κάνει τη ζημιά και στο Dragão. Συνεπώς, επιλογή μας είναι το Χ2, σε απόδοση 2.05.

Ισχυρή στη Λιθουανία η Νεπτούνας
Πάμε τώρα στο μπάσκετ, και στο FIBA Champions League. Εδώ, η Νεπτούνας θα υποδεχθεί τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, για τη φάση των «16». Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται κάθε χρόνο και καλύτεροι, μαζεύοντας ευρωπαϊκές εμπειρίες. Διαθέτουν ταλαντούχους Λιθουανούς, και φέτος, περισσότερους Αμερικανούς από κάθε άλλη χρονιά. Στην έδρα τους, λύγισαν ακόμη και τη Ζαλγκίρις για το πρωτάθλημα. Αν θέλουν να διατηρήσουν πιθανότητες πρόκρισης, 
χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε.
Η Χάποελ είναι δύσκολος αντίπαλος, και μια από τις κορυφαίες ομάδες του θεσμού. Έχει μόλις δύο ήττες στη διοργάνωση, και είναι από τα φαβορί για το Final-4. Μία ήττα με μικρή διαφορά όμως, στην έδρα της Νεπτούνας, δεν θα ήταν παράλογο αποτέλεσμα. Εξάλλου, η Χάποελ μπορεί να γυρίσει την κατάσταση στο γήπεδό της. Η Νεπτούνας έχει ενθουσιασμό και με τη βοήθεια του κόσμου της δεν αποκλείεται να φτάσει σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε ότι θα παλέψει. Το Νεπτούνας +4.5, στο 1.87, μοιάζει αξιόλογη επιλογή.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...