Στον Άρειο Πάγο η παπαδιά για τον θάνατο του ιερέα στην Ηλεία

Στον Άρειο Πάγο η παπαδιά για τον θάνατο του ιερέα στην Ηλεία

Στον Άρειο Πάγο θα συζητηθεί σήμερα η αίτηση αναίρεσης που κατέθεσε ο δικηγόρος της παπαδιάς, η οποία κατηγορείται μαζί με τον εραστή της για τη δολοφονία του 54χρονου ιερέα τον Σεπτέμβριο του 2012 στην Ηλεία.

Η αίτηση αναίρεσης αφορά στην απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών με την οποία τόσο η παπαδιά όσο και ο εραστής της καταδικάστηκαν σε ισόβια. 

Η παπαδιά και ο ιερέας είχαν φύγει από το σπίτι τους από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με κατεύθυνση τη Ζαχάρω δια μέσου της Κρέστενας, για να κάνουν ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα.

Ιερέας και παπαδιά σταμάτησαν στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας. Η παπαδιά απομακρύνθηκε και τότε ο εραστής της, σκότωσε τον ιερέα με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια έφυγε με τη μηχανή του. Στη συνέχεια η παπαδιά κάλεσε την Αστυνομία και κατέθεσε πως είδε δύο άνδρες να φεύγουν από το σημείο με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Όμως τα στοιχεία και οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε η παπαδιά έφεραν στο φως το στυγερό έγκλημα. Τελικά, η παπαδιά ομολόγησε πως δολοφόνος ήταν ο εραστής της.

“H κατηγορούμενη μέχρι και σήμερα δηλώνει αθώα και ότι ποτέ δεν σχεδίασε την δολοφονία του συζύγου της. Ο Άρειος Πάγος θα κληθεί να αποφασίσει επί νομικών θεμάτων και όχι επί της ουσίας”, δήλωσε ο δικηγόρος της παπαδιάς Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο STAR.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/357361-Ston-Areio-Pago-e-papadia-gia-ton-thanato-toy-ierea-sten-Eleia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...