Συνεχίζει με νίκες ο Προμηθέας Χάλκειας

Προμηθέας – Στάνου 3-1

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Προμηθέας Χάλκειας κατάφερε να συνεχίσει στις νίκες καθώς επικράτησε με 3-1 με αντίπαλο την Αναγέννηση Στάνου. Το 1-0 έκανε ο Ζέλιος στο 5’ μετά από σέντρα του Δανιά ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα ο Ζέλιος σε κενό τέρμα στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.Ο Καρακώστας με κεφαλιά θα φέρει το ματς στα ίσια και θα αυτό θα είναι το σκορ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα ο Προμηθέας πήρε ξανά το ματς στα χέρια του και στο 48’ με τον  Δαδάνη με κεφαλιά έκανε το 2-1  το τελικό σκορ έκανε για τους γηπεδούχους έκανε ο ίδιος στο 92’ με σουτ έξω από την περιοχή.

Προμηθέας Χάλκειας (Καλαβριζιώτης Α.): Χασαπογιάννης, Διαμαντόπουλος, Μάνθος, Τριώτης, Δημόπουλος (68′ Σπυρόπουλος), Κωνσταντάρας, Δανιάς (81′ Παπαναστασίου), Δαδάνης, Ζέλιος Κ. (60′ Καλαβριζιώτης), Γερετσιάν, Αποστολόπουλος.

Αναγέννηση Στάνου: Δαμάλας, Καραδήμας, Μπιστιντζάνος, Δράκος – Γαλάνης, Παπαβασιλείου, Παλιούρας, Νταλάκος, Ασβέστης (78′ Κούτμος), Ευθυμίου, Γώγα, Καρακώστας.

Το φίλμ του αγώνα:

5′  Ο Γερετσιάν θα πασάρει στον Δανιά, αυτός θα βγάλει τη σέντρα από τα αριστερά, θα αποκρούσει ασταθές ο Δαμάλας και ο Ζέλιος Κ. σε κενό τέρμα θα κάνει το 1-0.

6′  Ο Παλιούρας θα επιχειρήσει μια σέντρα – σουτ και η μπάλα θα καταλήξει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χασαπογιάννη.

26′  Ο Κωνσταντάρας θα εκτελέσει ένα πολύ καλό φάουλ και ο Δαμάλας θα διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

44′  Ο Ευθυμίου θα μπει από αριστερά και θα σουτάρει, όμως ο Χασαπογιάννης θα διώξει σε κόρνερ. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Παλιούρας και ο Καρακώστας με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι θα ισοφαρίσει σε 1-1.

48′  Ο Γερετσιάν θα εκτελέσει ένα κόρνερ και ο Δαδάνης με κεφαλιά θα κάνει το 2-1.

65′  Μπροστινή κάθετη μπαλιά του Παλιούρα στον Ευθυμίου, αυτός θα πλασάρει, αλλά η μπάλα θα περάσει παράλληλα άουτ.

77′  Ο Καρακώστας θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά, αλλά το σουτ του Γώγα θα καταλήξει άουτ.

90+2′  Ο Καλαβριζιώτης θα πασάρει στον Δαδάνη έξω από τη μεγάλη περιοχή, αυτός θα σουτάρει και θα κάνει το 3-1, παρά τις προσπάθειες του Δαμάλα να αποκρούσει.

 

 

 

.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...