Συρροή φιλάθλων & επισήμων στην πίτα της της Αθλητικής Ζεύξης Αντιρρίου με Ατρόμητο και Φαέθοντα

Συρροή φιλάθλων & επισήμων στην πίτα της της Αθλητικής Ζεύξης Αντιρρίου με Ατρόμητο και Φαέθοντα
Μαζί, έτσι όπως ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι αθλητικοί σύλλογοι ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΕΦΥΡΑ και ΦΑΕΘΩΝ ΓΕΦΥΡΑ, έτσι αντάμωσαν και στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό κέντρο της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης».
Εκτός από τις διοικήσεις των δύο συλλόγων, παρέστησαν οι τεχνικές ηγεσίες, οι αθλητές, αλλά και πολυάριθμοι φίλαθλοι.
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Κ. και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η, κ. Τάκης Τσαγκρώνης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ναυπακτίας Γιώργος Γούλας, Γιάννης Μπουλές, Ντίνος Τσουκαλάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Σπυρόπουλος, Βασίλης Αγγελόπουλος, ο τοπικός σύμβουλος Γ. Παπαδόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας εμπόροβιοτεχνων κ. Δαβανελλος, οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων Αντιρρίου, Καλαβρουζας, και Φιλαρμονικής Αντιρρίου, ενώ ευχές έστειλε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αντιρρίου, Πάνος Τσουκαλάς, που απουσίασε λόγω ασθένειας.
“Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την αγωνιστική πρόοδο των συλλόγων μας, η οποία έχει ως πυλώνα τον κοινό μας μεγάλο χορηγό, τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. την οποία ευχαριστούμε που μας στηρίζει σε πολύ δύσκολες εποχές” ήταν το κοινό μήνυμα  από πλευράς των δύο διοικήσεων.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...