Σύγκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 12-10-2011, και ώρα 13.00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιλάρχου Τζαβέλα 37) για να συνεδριάσουμε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

1. Εισήγηση της Δ/νσης τεχνικής υπηρεσίας για την έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης για τη χορήγηση μιας άδειας στάθμευσης ΙΧ αυτοκινήτου στην οδό «Σιαμαντά» κάτωθεν του ΕΠΑΛ

2. Εισήγηση της Δ/νσης τεχνικής υπηρεσίας για έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας με την τοποθέτηση πινακίδων Ρ 40 έμπροσθεν της εισόδου του 4ου Δημοτικού σχολείου.

3. Εισήγηση της Δ/νσης τεχνικής υπηρεσίας για την έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας με την τοποθέτηση πινακίδας απαγόρευσης στάσης στάθμευσης στην πρόσβαση χώρου στάθμευσης του Ξενοδοχείου «ΠΛΑΖΑ»

4. Εσήγηση της Δ/νσης τεχνικής υπηρεσίας του δήμου για την έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας με την τοποθέτηση πινακίδας STOΡ στη συμβολή της οδού Μπουμπουλίνας με την παραλιακή οδό στην Παλαιοπαναγιά.

5. Εισήγηση της Δ/νσης τεχνικής υπηρεσίας για την έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας με την τοποθέτηση πινακίδας απαγόρευσης στάσης στάθμευσης οχημάτων στην οδό Σεραφείμ Δομβοϊτη στην πλατεία Λιμένος.

6. Εισήγηση της Δ/νσης τεχνικής υπηρεσίας για την έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας για την απαγόρευση στάσης στάθμευσης στην οδό Λελούδα.

7. Εισήγηση της Δ/νσης τεχνικής υπηρεσίας για την έκδοση τοπικής κανονιστικής ρύθμισης της κυκλοφορίας με την εξασφάλιση εισόδου- καταστήματος επί της οδού Θ. Νόβα.

8. Εισήγηση της Δ/νσης τεχνικής υπηρεσίας για την έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης με την τοποθέτηση πινακίδων Ρ 40 στην οδό Διηανείρας.

9. Εισήγηση της Δ/νσης τεχνικής υπηρεσίας για την έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας, για την εμποροπανήγυρη, τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Δήμαρχος
και
Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Μπουλές Γιάννης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...