Τα Πίνδου στο Αντίρριο

Το γνωστό και αγαπητό στα παιδιά δίδυμο αλόγων Πίνδου, Κούλα και Χαράλαμπος έκτακτα θα είναι για 4-5 ημέρες στο Αντίρριο από 22/8/2011.   Τα άλογα θα κάνουν βόλτες τα παιδάκια δωρεάν, στην πλατεία Χορμόβα  περίπου από τις 18:00 έως τις 21:00 κάθε μέρα. (Αρχικά ανακοινώθηκε έναρξη για την Κυριακή 21/8/2011 και ζητάμε συγνώμη που λόγο άλλων υποχρεώσεων δεν προλάβαμε να μεταφέρουμε τα άλογα έγκαιρα).  

Την Τετάρτη 24/8/2011 στις 18:00 περίπου, αντιπροσωπεία ίππων και ιππέων του συλλόγου μας θα κάνει έφιππη βόλτα στους δρόμους του Αντιρρίου για να ενισχύσει την λαχειοφόρο κλήρωση που έχει προγραμματιστεί για το τέλος του μήνα. Η Αίθη που θα κληρωθεί είναι άλογο φυλής Πίνδου κατάλληλη για παιδιά και αρχάριους και ελπίζουμε να μας φέρει ένα ακόμα ενεργό μέλος στο σύλλογο. Η Αίθη θα δοθεί στον τυχερό πλήρως εξοπλισμένη ( με την ιπποσκευή της ) και  έτοιμη για αποδράσεις με τα υπόλοιπα άλογα του συλλόγου μας.

Πληροφορίες : 6944368710 κ. Αντώνης Μουχτούρης

Ο σύνδεσμος που ακολουθεί είναι η ανακοίνωση έτσι όπως αναρτήθηκε από τον κ. Αντίκα στο hippologia.org  και μας δίνει κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το όνομα ΑΙΘΗ και από που προήρθε.

 http://hippologia.org/?p=372

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μας δίνει κάθε φορά και την συμπαράσταση.

πηγή: nafpaktiahorses.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...