Τεχνοκρατική χροιά στο ψηφοδέλτιο του Ν. Φαρμάκη στην Αιτ/νια

Ο Άγγελος Αθ. Σταυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Πληροφορικής σε θέματα Οικονομίας και Διοίκησης.

Από νωρίς εργάστηκε στον Ιδιωτικό Τομέα με αντικείμενο τις ιδιωτικές επενδύσεις, ενώ το επαγγελματικό του ενδιαφέρον κέρδισαν τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία και τα επενδυτικά προγράμματα που σκοπό έχουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, σε Περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο.

Έχει εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο τη ποιοτική ανάλυση οικονομικών στοιχείων, αλλά και στο σχεδιασμό επιμορφωτικών προγραμμάτων σε στοχευμένες επαγγελματικές ομάδες. Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής του Σώματος Λογιστικής Τυποποίησης του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης & της Σχολής Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του ιδίου Υπουργείου. Έχει υπάρξει συνεργάτης της ΟΠΑΠ Α.Ε με αντικείμενο την ανάλυση & παρακολούθηση συμβάσεων, κ.α.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε θέση ευθύνης στον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, με αντικείμενο το συντονισμό & τη διαχείριση σε Περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο, Ευρωπαϊκών Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου & του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Πέραν της επαγγελματικής του απασχόλησης σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τα του τόπου του. Σε μικρή ηλικία εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπακτίας, εκλεγμένο μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Είναι 40 ετών και είναι παντρεμένος με τη Διατροφολόγο – Διαιτολόγο Αθηνά Κατσικα και πατέρας δύο κοριτσιών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...