Την Αιτωλ/νία περιοδεύει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης-Σταθμός και η Ναύπακτος (Vid-Pics)

-Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Ναυπάκτου

Ο κ. Κεφαλογιάννης είχε σειρά επαφών και συναντήσεων σε Αγρίνιο,Μεσολόγγι και Ναύπακτο με κομματικά στελέχη,με στόχο να συζητήσει από κοντά θέματα της Ευρώπης,αλλά και των 4 εκλογικών αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν μέσα στο 2019.

Σε δηλώσεις του στο Νafpaktianews,ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε την ανάγκη για αλλάγη σελίδας προκειμένου η Ελλάδα να βγει από αυτή την κρίση με το μικρότερο δυνατό κόστος,να ξαναέλθει ο Έλληνας πολίτης σε μια κατάσταση ευημερίας και ασφαλείας όπως είχε συνηθίσει,αλλά όχι με μια  ευημερία με δανεικά,αλλά με δημιουργία και πλούτο.

Ο κ.Κεφαλογιάννης μίλησε για συνέργειες μεταξύ των πολιτών,των φορέων και της κεντρικής διοίκησης,προκειμένου αυτή η προστιθέμενη αξία να έχει αποτέλεσμα πάνω στην κοινωνία και την ανάπτυξή της.

Μαν.Κεφαλογιάννης:Ο κ. Τσίπρας να αφήσει την εφηβική νοοτροπία που ακολούθησε μέχρι τώρα

Σε ερώτηση για το αν περιμένει εκλογές νωρίτερα από το τέλος της τετραετίας όπως υποστηρίζει ο Πρωθυπουργός,ο κ. Κεφαλογιάννης ευχήθηκε αυτό να συμβεί και η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα υποστεί μια στρατηγική ήττα.Ευχήθηκε παράλληλα,από τα έδρανα της αντιπολίτευσης,ο κ.Τσίπρας να δείξει τη σοβαρότητα προκειμένου η χώρα να δείξει αλλά και να έχει μια εθνική στρατηγική,ένα κοινό όραμα και όχι  την εφηβική νοοτροπία που ακολούθησε το προηγούμενο διάστημα.

Εθνική ήττα η συμφωνία των Πρεσπών-Ο Πρωθυπουργός είναι διεθνιστής

Κληθής να σχολιάσει τη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Κεφαλογιάννης τη χαρακτήρισε εθνική ήττα αφού είχε πολλές δεκαετίες να υποστεί μια ανάλογη ήττα από την εποχή του Κυπριακού και αυτό έγινε με τη θέληση της σημερινής κυβέρνησης.Σε αντίθεση με μας που πιστεύουμε στην Πατρίδα,την οικογένεια και τη θρησκεία σε αντίθεση με τον  κ.Τσίπρα που είναι διεθνιστής.Σε μια περιοψή που είναι ιστορικά φορτισμένη,ο κ. Τσίπρας παραχώρησε εθνότητα,γλώσσα και Εθνική κυριαρχία.Αυτό  είχε ως αποτέλεσμα να απωλέσουμε  δικαίωμα του βέτο τόσο στην ένταξή μας στην Ε.Ο.Κ στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και σήμερα αυτό που μας απομένει,είναι να πιεστούν τα Σκόπια στην ενταξιακή τους διαδικασία στην Ε.Ε. που θα ανοίξουν τα 32 κεφάλαια,βάζοντας η Ελλάδα τον διπλάσιο αριθμό των βέτο,πιέζοντας την Σκοπιανή ηγεσία να απεμπολίσουν οποιαδήποτε διάθεση περί αλυτρωτισμού έχουν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...