Την «βομβάρδισαν» με άσεμνες προτάσεις και τελικά τη λήστεψαν

Την «βομβάρδισαν» με άσεμνες προτάσεις και τελικά τη λήστεψαν

Μια περίεργη υπόθεση προσπαθούν να “φωτίσουν” οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, ύστερα από την καταγγελία μιας 50χρονης γυναίκας ότι δυο άνδρες που προσφέρθηκαν να την μεταφέρουν στον προορισμό της με το αυτοκίνητό τους, την “βομβάρδισαν” με άσεμνες προτάσεις στη διαδρομή και τελικά την ξάφρισαν!

Όπως κατήγγειλε η 50χρονη, επιστρέφοντας από τα Σαγέικα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο των δύο ανδρών, χωρίς να εξηγήσει αν τους ζήτησε ή προσφέρθηκαν να την μεταφέρουν ή αν γνωρίζονταν.

Ο οδηγός την έκλεψε

Όμως, ο 36χρονος οδηγός και ο 42χρονος φίλος του, άρχισαν το… “στενό μαρκάρισμα” προτείνοντάς της να κάνουν στάση για να τους ικανοποιήσει σεξουαλικά! Η 50χρονη υποστήριξε ότι αρχικά προσπάθησε να τους αποφύγει διακριτικά, ωστόσο εκείνοι επέμεναν με διάφορες «πικάντικες» προτάσεις, ώσπου πέρασαν στο plan b όταν είδαν ότι δεν ενδίδει στις ερωτικές προτάσεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 36χρονος οδηγός της έκλεψε 50 ευρώ που είχε μαζί της. Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, ωστόσο ο 36χρονος έδωσε εντελώς διαφορετική εξήγηση για το συμβάν. Σύμφωνα με το ilialive.gr, δεν έκαναν καμία ανήθικη πρόταση στην 50χρονη, η οποία έδωσε με τη θέλησή της τα 50 ευρώ ως αντίτιμο για την μεταφορά της στον Πύργο.

Την ίδια εκδοχή παρουσίασε και ο 42χρονος συνεπιβάτης του αυτοκινήτου που επίσης κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/353785-Ten-bombardisan-me-asemnes-protaseis-kai-telika-te-lestepsan ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...