Το μήνυμα του Καμμένου από το Καστελόριζο

ΣΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟ – ΒΙΤΣΑ

Το Καστελόριζο, τη Ρω και τη Στρογγύλη επισκέφθηκαν σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και δέκα βουλευτές, μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ, Βασίλη Τελλίδη.

Οι υπουργοί και οι βουλευτές ενημερώθηκαν από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα που αφορούν την προστασία των νησίδων, καθώς και για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας ότι η Βουλή και ο ελληνικός λαός γνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Ο υπουργός Άμυνας απευθυνόμενος προς τους στρατιώτες, τόσο τους φύλακες της Ρω, Όσο και του Καστελόριζου τους υπογράμμισε ότι η βουλή των Ελλήνων και σύσσωμος ο ελληνικός λαός είναι δίπλα τους στην μακρινή γωνία της Ελλάδας και επίσης τους έδωσε από πέντε μέρες τιμητικής άδειας.

Στο νησί ταξίδεψαν τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δύο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δύο της Ένωσης Κεντρώων και δύο της Χρυσής Αυγής.

Στα ακριτικά νησιά βρέθηκαν οι βουλευτές, Ελένη Αυλώνιτου, Ιωάννης Δέδες, Νίνα Κασιμάτη, Γιώργος Ντζιμάνης, Δημήτρης Ρίζος (ΣΥΡΙΖΑ), Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππας, Ιωάννης Αϊβατίδης (Χρυσή Αυγή), Κωνσταντίνος Κατσίκης (ΑΝΕΛ) και Ιωάννης Σαρίδης (Ένωση Κεντρώων).

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι υπουργοί και οι βουλευτές ενημερώθηκαν από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα που αφορούν την προστασία των νησίδων, καθώς και για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη Ρωπραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της κυράς της Ρω, της γυναίκας που επί δεκαετίες ήταν η μοναδική κάτοικος της νησίδας και μέλημά της ήταν σε καθημερινή βάση η έπαρση και η υποστολή της ελληνικής σημαίας.

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, οι βουλευτές και ο Πάνος Καμμένος μετέβησαν στη Ρω, τη Στρογγύλη και το Καστελόριζο για να πουν τα χρόνια πολλά στους αξιωματικούς, στους υπαξιωματικούς και στους στρατιώτες που υπηρετούν σε αυτά, αλλά και στους κατοίκους.

 

Καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης των πολιτικών προσώπων και των αρχηγών του ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωσαν τον σκοπό και την αποστολή των δυο φυλακίων.

«Το μήνυμα ομοψυχίας του ελληνικού λαού ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο το υψηλό ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων», δήλωσε από το Καστελόριζο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη στο Καστελόριζο, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι βουλευτές, μέλη της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, μετέβησαν στα τρία νησιά Ρω, Στρογγύλη Καστελόριζο για να πουν τα χρόνια πολλά στους αξιωματικούς, στους υπαξιωματικούς και στους στρατιώτες που υπηρετούν σε αυτά αλλά και στους κατοίκους των νησιών.

«Οι σκέψεις όλων μας και των οικογενειών μας είναι αυτές τις μέρες στα στελέχη και τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, από τα νησιά έως τον Έβρο, την Αεροπορία, το Ναυτικό, που προασπίζουν με κάθε τρόπο την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της χώρας. Ο ελληνικός λαός θα είναι πάντα κοντά τους», κατέληξε ο υπουργός Άμυνας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...