«Χώρισέ με, μια Κυριακή» στο Μικρό Παλλάς

«Χώρισέ με, μια Κυριακή» στο Μικρό Παλλάς

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας

 

Ένα κορίτσι. Τέσσερις χωρισμοί.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να βρει την αγάπη;

 «Χώρισέ με, μια Κυριακή» (Tell me on a Sunday) τιτλοφορείται η παράσταση που θα παρουσιάσει η Νάντια Μπουλέ στο Μικρό Παλλάς από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και για μόνο οκτώ παραστάσεις.

Η Νάντια Μπουλέ  μετά την μεγάλη επιτυχία της EVITA γίνεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας  στο μιούζικαλ «Χώρισέ με, μια Κυριακή» (Tell me on a Sunday) – Το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber και συνεργάζεται για δεύτερη φορά, με τους καλύτερους του είδους: Δημήτρης Μαλισσόβας στην σκηνοθεσία, Γεράσιμος Ευαγγελάτος απόδοση κειμένου, Αλέξιος Πρίφτης  – Μουσική διδασκαλία /Δ. Ορχήστρας.

Η Νάντια Μπουλέ σε μια σόλο παράσταση , κάνει μια καινούργια  φιλόδοξη πρόταση η οποία ξεκινά από το Μικρό Παλλάς με 8 μοναδικές παραστάσεις.

 Η Αθήνα είναι το σημείο εκκίνησης της  Ευρωπαϊκής Περιοδείας της η οποία ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2019  με την παράσταση να παίζεται στην αγγλική γλώσσα.

Χώρισέ με, μια Κυριακή !  Ένα κορίτσι  φεύγει για την Αμερική αναζητώντας την αγάπη.  Ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες ακολουθώντας μάταιους έρωτες, ενώ το κοινό την ακολουθεί μαγεμένο και μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τις απογοητεύσεις της μέσα από τα γράμματα που στέλνει τη μητέρα της. Το κορίτσι χωρίζει και ξαναχωρίζει, κάνει φανταστικούς καυγάδες με τους εραστές της και συγκρούεται με τους φίλους της, παραμένει ωστόσο αληθινή, πιστή στα όνειρά της και ακούραστη στο κυνήγι της αληθινής αγάπης.

 

Ταυτότητα παράστασης

Χώρισέ με, μια Κυριακή – (Tell me on a Sunday) – Το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber.
Απόδοση κειμένου : Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Μουσική διδασκαλία /Δ.Ορχήστρας : Αλέξιος Πρίφτης

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Μαλισσόβας

Σκηνικά: Μαρία Ναυρούζογλου 

Κοστούμια: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος

Χορογραφία: Θοδωρής Πανάς

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης

Ήχος: Μάνος Φακίνος 

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITISMOS/347351-CHorise-me-mia-Kyriake-sto-Mikro-Pallas ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...