Ψάχνει λύσεις για την επίθεση ο Μαρτίνς

Ψάχνει λύσεις για την επίθεση ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να αναζητεί λύσεις για το πρόβλημα σκοραρίσματος του Ολυμπιακού, που έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις των Πειραιωτών, μετά και την ήττα 1-0 από τον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε σε ένα ακόμα ματς της εφετινής σεζόν τους παίκτες του να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, αλλά να μη βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. 

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει στα επτά τελευταία του παιχνίδια να πετύχει μόνο τέσσερα γκολ (!), δηλαδή έχει 0,57 τέρματα ανά αγώνα. Μετά το 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα η «παραγωγή» της ομάδας έχει πέσει κατακόρυφα. Επικράτησε 2-1 του Αστέρα με γκολ στις καθυστερήσεις και έκτοτε σκοράρει με το σταγονόμετρο: 0-0 με Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης», 0-1 με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, 1-0 τον Λεβαδειακό στο Φάληρο, ήττα 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, ήττα 3-1 στο Μιλάνο, ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και χθες ήττα 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. 

Η τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» θα δουλέψει με τους παίκτες πάνω στα τελειώματα, προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτεροι στον συγκεκριμένο τομέα, το προσεχές χρονικό διάστημα. Η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται πλέον στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ για το την τρίτη αγωνιστική του Europa League. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες του για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Μαρτίνς υπολογίζει μόνο στον Γκερέρο για την κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Μάνος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών. 

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/345292-PSachnei-lyseis-gia-ten-epithese-o-Martins ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...