Ψήφος εμπιστοσύνης σε Ουζουνίδη από Μελισσανίδη, αλλά…

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Ουζουνίδη από Μελισσανίδη, αλλά…

Το ποδαρικό της ΑΕΚ στο 2019 δεν ήταν καλό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν διανύει και τις πιο ευχάριστες στιγμές του ως προπονητής της Ένωσης.

Στο «στρατόπεδο» των κιτρινόμαυρων επικρατεί έντονος προβληματισμός για τον 50χρονο τεχνικό μετά το 1-1 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό για το Κύπελλο, το οποίο ήρθε έπειτα από κακή εμφάνιση και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις ο τελευταίος λόγος ανήκει στο αφεντικό της ομάδας, δηλαδή τον Δημήτρη Μελισσανίδη που στηρίζει με τη στάση του τον Έλληνα κόουτς, παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης ο δικέφαλος, ο οποίος έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και όπως έχει τονίσει, δεν είναι κατάλληλο το τάιμινγκ για μια τέτοια αλλαγή, ενώ αναγνωρίζει ότι η εικόνα των κιτρινόμαυρων δεν αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του Ουζουνίδη, διότι αναγνωρίζονται τα λάθη που έχουν γίνει και από τους υπόλοιπους κρίκους της «αλυσίδας». Μεταξύ αυτών είναι και η διοίκηση φυσικά.

Βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το τι θα γίνει σε περίπτωση νέας βαθμολογικής απώλειας της ΑΕΚ τη Δευτέρα (14/1, 19:30) που πιθανόν να συνδυαστεί με κακή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ.

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/351250-PSephos-empistosynes-se-Oyzoynide-apo-Melissanide-alla ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...