Όσα είδα και όσα άκουσα στην γενική συνέλευση στο Τρίκορφο Ναυπακτίας.

Έργα….Έργα….Έργα!!!Εργοτάξιο το Τρίκορφο από την άνοιξη του 2012

Για να κλέψω και εγώ λίγη από την δόξα του Γιάννη Κοργιαλά μπορείτε να διαβάσετε όσα είδα και άκουσα από την γενική συνέλευση της τοπικής κοινότητας Τρικόρφου.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Γιαβρούτας ανακοίνωσε το επιχειρησιακό και τεχνικό πρόγραμμα.Μακάρι να υλοποιηθούν τα πιο πολλά. Αλλά όπως μας είπε στο τέλος ο αντιδήμαρχος Νίκος Χαλαζιάς δεν θα πραγματοποιηθούν  όλα διότι ‘’Λεφτά δεν υπάρχουν’’ κάτι είναι και αυτό αρκεί να γίνουν σωστά και τα πιο απαραίτητα. Μπορούν να γίνουν πιο πολλά με εθελοντική προσπάθεια να δούμε όμως αν θα υπάρξουν εθελοντές.

Ξεχώρισαν οι προτάσεις του Αντώνη Ποταμίτη προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου  που έθιξε θέματα που αφορούν το σύνολο του χωριού .Οι υπόλοιπες προτάσεις σε γενικές γραμμές ήταν με προβλήματα γύρω στην ακτίνα των σπιτιών τους σεβαστά και σίγουρα ορισμένα οφείλουν οι αρμόδιοι να  υλοποιήσουν άμεσα.

Ακούσαμε πως το κοινοτικό γραφείο περνάει στα χέρια του Πολιτιστικού Συλλόγου πολύ καλή ενέργεια έτσι πλέον ο σύλλογος θα έχει την δική του έδρα.

‘Όσο για την κολόνα στην Γαβρολίμνη έχουν γίνει έγγραφα προς την ΔΕΣΕ και περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα μαζί με τις λακκούβες στο δρόμο Γαβρολίμνης Τρικόρφου που τον άλλο μήνα θα γίνει δημοπρασία  όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαλαζιάς.

Οι κ. Παπαθανάσης Κοτσανάς και Καρακώστας απουσίαζαν από την γενική συνέλευση  και αν δεν κάνω λάθος έχουν να έρθουν στο Τρίκορφο από τις εκλογές. Ενημερωθήκαμε πάντως πως προσκλήσεις είχαν σταλεί σε όλους.

Για να βγάλετε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα στα βίντεο μπορείτε να ακούσετε απόψεις κατοίκων και της Δημοτικής αρχής.

Βασίλης Δελημάρης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...