Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί στο Παρίσι

Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί στο Παρίσι

Σκηνές από ταινία του Χόλιγουντ διαδραματίστηκαν το απόγευμα στο Παρίσι, όταν συμμορία ενόπλων εισέβαλε σε κεντρικό ξενοδοχείο, με σκοπό να αφαιρέσουν συλλογή κοσμημάτων αξίας μεγαλύτερης των 4 εκατ. ευρώ.


Με κινηματογραφικό τρόπο 5 ληστές εισέβαλαν από παράθυρα στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton, λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα τοπική ώρα.

Οι ληστές πυροβόλησαν για να ακινητοποιήσουν τους ενοίκους και τους υπαλλήλους και ακολούθως χρησιμοποίησαν τα σφυριά για να σπάσουν τις βιτρίνες και να αφαιρέσουν τα ακριβά κοσμήματα.

1

Η ασφάλεια του ξενοδοχείου ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και καταδίωξη μέσα στις εγκαταστάσεις για αρκετή ώρα, με συνέπεια να κινδυνεύσουν οι ένοικοι που ήταν κλεισμένοι στα δωμάτιά τους.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν και να συλλάβουν τρεις από τους πέντε ληστές, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας για τον εντοπισμό των άλλων δύο.

1

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στο γαλλικό υπουργείο Δικαιοσύνης, σε μία περιοχή που θεωρείται ως μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες στο Παρίσι.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/317012-Agria-katadioxe-kai-pyrobolismoi-sto-Parisi ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...