Άγρια κόντρα Τζανακόπουλου – Σπυράκη με φόντο τα Paradise Papers

Άγρια κόντρα Τζανακόπουλου – Σπυράκη με φόντο τα Paradise Papers

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας γίνεται και πρωθυπουργός της λάσπης και της συκοφαντίας», ανέφερε η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακόμη, περνώντας στην αντεπίθεση για τα ζητήματα διαφθοράς, με αφορμή τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο κ. Τσίπρας για τις αποκαλύψεις των Paradise Papers, η κ. Σπυράκη τον κατηγόρησε ότι «προσπαθεί να υποδυθεί και πάλι τον “Ρομπέν των φτωχών”:- Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο με μεσάζοντα “μαϊμού” για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία. – Όταν μέτοχος στην “Αυγή” είναι off shore εταιρεία.- Όταν κορυφαίος υπουργός του ο κ. Νίκος Παππάς συνεργάζεται με ειδικούς στις off shore, όπως ο κ. Αρτέμης Αρτεμίου».Ακόμη, σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας προκαλεί ξανά τη νοημοσύνη των πολιτών με τις νέες υποσχέσεις του για πάταξη της φοροδιαφυγής όταν οι υπουργοί του ομολογούν ότι η κυβέρνηση διέλυσε συνειδητά τη μεσαία τάξη και έκανε τους φτωχούς φτωχότερους. «Και μιας και μιλάμε για κεφάλαια στο εξωτερικό μπορεί να απαντήσει ο κ. Τσίπρας για ποιο λόγο κορυφαίοι υπουργοί του εξακολουθούν να έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος με συμμετοχές στην Blackrock, την JP Morgan και άλλους χρηματοοικονομικούς κολοσσούς;», διερωτήθηκε η εκπρόσωπος της Ν.Δ. και κατέληξε: «Για όλα αυτά τι έχει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας;».

«Κατανοούμε τα νεύρα και την αμηχανία της κυρίας Σπυράκη, που έχει επιδοθεί σήμερα από το πρωί στη δύσκολη πράγματι επιχείρηση να ξεπλύνει τις παραδεισένιες ακολασίες της ΝΔ» απάντησε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. « Καλό θα ήταν όμως, αντί να υπεκφεύγει, να δώσει πειστικές απαντήσεις για την υπόθεση της offshore. Πρέπει να κατανοήσει, ότι η ΝΔ δεν είναι κατήγορος αλλά απολογούμενη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πινγκ πονγκ συνεχίστηκε και με νέα ανακοίνωση της κας Σπυράκη, η οποία επανήλθε λέγοντας: «Ο κ. Τζανακόπουλος να απαντήσει ευθέως στους πολίτες:Γιατί συνεργάζεται ο κ. Παππάς με τον ειδικό στις οff shore κ. Αρτεμίου;Γιατί μέτοχος στην “Αυγή” είναι off shore εταιρεία; Γιατί δεν είπε λέξη σήμερα κ. Τσίπρας για τον κ. Καμμένο, που πρωταγωνιστεί  σε σκάνδαλο με μεσάζοντα “μαϊμού” για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία. 
 Αν δεν μπορεί να απαντήσει μόνος του ο κ. Τζανακόπουλος, ας ζητήσει τη βοήθεια του πρωθυπουργού. Όσο για τις  καταθέσεις και τις μετοχές Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό, η Νέα Δημοκρατία είναι πρόθυμη, αν δεν θυμούνται, να τους φρεσκάρει τη μνήμη».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/308878-Agria-kontra-Tzanakopoyloy-Spyrake-me-phonto-ta-Paradise-Papers ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...