Άνετα στον τελικό ο Ολυμπιακός

Παρασκευή 27/05/2016 – 20:15Άνετα στον τελικό ο Ολυμπιακός ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ 14-2 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ            Μια από τις πιο μεγάλες νίκες της πέτυχε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επί αυτής του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε με 14-2 στον πρώτο ημιτελικό της ημέρας για το Κύπελλο Ελλάδος στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στον τελικό χωρίς να έχουν ξοδέψει δυνάμεις και εκεί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ του ΝΟ Βουλιαγμένης και του Εθνικού (20:00).
Οι πολίστες του Θόδωρου Βλάχου εξαφάνισαν γρήγορα στο ματς κάθε ελπίδα των πρασίνων για νίκη ή έστω για έναν αμφίρροπο αγώνα, καθώς από το οκτάλεπτο άρχισε η επίδειξη δύναμης από μεριάς τους.
Το «τριφύλλι» μπόρεσε να κρατήσει το 0-0 μόλις δύο λεπτά, ενώ μέχρι το τέλος του οκταλέπτου είχε δεχθεί και δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, όμως, η διαφορά διευθύνθηκε κι άλλο με το ημίχρονο να βρίσκει τον Ολυμπιακό να νικά με 6-0.
Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν στο ρελαντί, αλλά και συνέχισαν να σκοράρουν, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να αντιδράσει και να γνωρίζει μια από τις πιο βαριές του ήττες.
Μάλιστα, λίγο έλειψε το τριφύλλι να ηττηθεί χωρίς να έχει σημειώσει γκολ, ωστόσο, ο Ολυμπιακός χαλάρωσε κι άλλο και έτσι ο Πρίμορατς μπόρεσε στείλει δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα τα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης.
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-0, 3-0, 5-2.
Ολυμπιακός: Ντόσκας, Κολόμβος 4, Γούνας, Μουρίκης, Δελακάς, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 3, Σμιθ.
Παναθηναϊκός: Πρίμορατς 2.
Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...