Άξια πρωταθλήτρια η ΑΕΜ σε ένα γήπεδο που θύμιζε αγώνα Γ’ Εθνικής….Ρεπορτάζ

ΑΕ Μεσολογγίου – Όμηρος Νεοχωρίου 4-1

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδόσφαιρου, σε ένα γήπεδο κατάμεστο από φιλάθλους και των δυο ομάδων, χωρίς να δημιουργείτε το παραμικρό απόλαυσαν ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΜ και Όμηρο.

Νικήτρια και συνάμα πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας αναδείχτηκε η ομάδα του Μεσολογγίου με σκορ 4-1, και καλείται τώρα να αγωνιστή στα play-off  για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Δίκαια επικράτηση για τους κανονιέρηδες που σκόραραν από τα αποδυτήρια στο 3΄ με κεφαλιά ο Γκάτσης έκανε το 1-0.

Στο 13΄η ομάδα του Ομήρου θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα 17΄, καλοχτυπημένο κόρνερ του Βαβάτσικου στο πρώτο δοκάρι, με τον Δερβίση με κεφαλιά να βάζει εκ νέου μπροστά την ΑΕΜ 2-1.

Γκολ από τα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο για του γηπεδούχους, στο 47΄ο Γκάτσης θα βρει ωραία στην πλάτη της άμυνας τον Βαβάτσικο, με σουτ στην ανοιχτή γωνιά του Ζέρβα θα κάνει το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Αγγέλη στο 67΄ και τον Καβαλιέρη στο 88΄θα χάσουν ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ, για να έρθει στο 94΄μια αντεπίθεση για του γηπεδούχους, σέντρα του νεοεισελθών Πασπαλιάρη Γιάννη στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ του Γκάτση και 4-1.

Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο και των δυο ομάδων, στις διοικήσεις των σωματίων, όπως και στους παίκτες, για την άψογη στάση τους καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

3΄γκοολ, γρήγορη εκτέλεση του κόρνερ από Μιχαλόπουλο και Βαβάτσικο, σέντρα του τελευταίου με κεφαλιά ο Γκάτσης θα κάνει το 1-0.

4΄σουτ του Καβαλιέρη θα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

6΄σουτ του Βαβάτσικου θα μπλοκάρει ο Ζέρβας.

13΄γκοολ, εκτέλεση φάουλ από τον σπεσιαλίστα Καρύμπα, με την μπαλα να αναπαύεται στην δεξιά γωνία του Δουλιώτη 1-1.

14΄σέντρα του Γαβρίνα, κεφαλιά Γκάτση άουτ.

17΄γκοολ, εκτέλεση κόρνερ Βαβάτσικου στο πρώτο δοκάρι, κεφαλιά Δερβίση 2-1.

27΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα άουτ.

41΄σουτ του Καρύμπα, μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Δουλιώτης.

47΄γκοολ, πάσα στην πλάτη της άμυνας του Γκάτση με αποδέκτη τον Βαβάτσικο, επέλαση από αριστερά του τελευταίου, με πλασέ στην ανοιχτή γωνιά θα κάνει το 3-1.

55΄σουτ για τον Όμηρο με τον Λαγό, με την μπάλα να περναει άουτ.

67΄κάθετη μπαλιά του Καρύμπα με αποδέκτη τον Αγγέλη, ο τελευταίος θα τσιμπήσει την μπάλα, με τον Δουλιώτη εξ επαφής να λέει όχι.

88΄γυρισμα του Αγγέλη στην μικρή περιοχή, με τον Καβαλιέρη να αιφνιδιάζετε και τον Αντωνόπουλο να απομακρύνει την μπάλα.

89΄σουτ του Λαγού θα περάσει άουτ.

94΄γκοολ, κόντρα επίθεση για την ΑΕΜ από δεξιά με τον Πασπαλιάρη Γιάννη, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του μικρού, με πλασέ ο Γκάτση θα γράψει το τελικό 4-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι οι κ.κ Διώτης, Κωσταράς και Ζυγούρης.

ΑΕΜ: (Βασίλης Ξανθόπουλος)Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ, Γαρούφης, Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος (83΄Νικολόπουλος), Γκάτσης (94΄Πέκεζ), Γαβρίνας, Βαβάτσικος (89΄Πασπαλιάρης Ι), Δερβίσης.

ΟΜΗΡΟΣ: (Δημήτρης Θεοδοσίου) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος (46΄Τσιρώνης), Αλεξόπουλος, Γατσώρης, Τσάμης, Λαγός, Καλύβας (69΄Πέρεζ) ,Μεταξούλης (46΄Αγγέλης) Καρύμπας, Καβαλιέρης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...