Έκτακτο: πυρκαγιά στον Πλάτανο Ναυπακτίας. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

16.55 Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο πιθανόν από Κεραυνό, μεταξύ Πλατάνου και Αχλαδοκάστρου λίγα λεπτά μετά τις 15.00 το μεσημέρι.Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου με 6 οχήματα και επικεφαλής τον διοικητή Π.Δημόπουλο,ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης συνέδραμε και Πυροσβεστικό όχημα από το Θέρμο.

Η φωτιά αυτή την ώρα βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο ενώ στην κατάσβεσή της βοηθά και ο καιρός αφού βρέχει καταρρακτωδώς.Η φωτιά θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις λόγω του δύσβατου της περιοχής,αφού ο μόνος δρόμος πρόσβασης είναι η επαρχιακή οδός Ναυπάκτου-Πλατάνου.Παρόντες και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Πλατάνου και Περίστας.

16:15 Με την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων αλλά και τη βοήθεια του καιρού (καθώς στην περιοχή βρέχει) η πυρκαγιά που σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από κεραυνό τέθηκε υπό έλεγχο.

16:12 Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά βρίσκεται υπό έλεγχο.

16:04 Η πυρκαγιά δεν βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή.

15:46 Πυρκαγιά ξέσπασε στον Πλάτανο Ναυπακτίας λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι. Στο σημείο κατευθύνονται τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από την Ναύπακτο με δύναμη οκτώ αντρών και ένα όχημα από το Θέρμο με δύναμη δύο αντρών.

Φωτο Γιάννης Πορφύρης

unnamed (4) unnamed (2) unnamed (1) unnamed unnamed (5)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...