«Έμπλεξε» μέχρι και τη Σοφία Λόρεν ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος!

«Έμπλεξε» μέχρι και τη Σοφία Λόρεν ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος!

Ο υπουργός Άμυνας, και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αντέδρασε στη χαμηλή προσέλευση των κατοίκων της ΠΓΔΜ στο δημοψήφισμα, καλώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη να απολογηθεί. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

Ανάρτηση με…  νόημα, από τον  CEO της Folli Follie Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, ο οποίος ταυτίζεται εμμέσως με την Σοφία Λόρεν, απόφευγμα της οποίας χρησιμοποιεί για να περιγράψει το μέγα σκάνδαλο έχει φέρει τον άλλωτε κραταιό όμιλο, στο χείλος της κατάρρευσης.  Η ανάρτηση αφορά μια de profundis εξομολόγηση της μεγάλης Ιταλίδας ηθοποιού σε σχέση με τη ζωή. Ανάμεσα σε άλλα, στην ανάρτηση αναφέρεται ότι «η επιτυχία σε συστήνει στον κόσμο, αλλά η αποτυχία συστήνει τον κόσμο σε σένα».
Η ανάρτηση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

«Όταν είχα αρκετή αυτοπεποίθηση, η σκηνή χανόταν. Όταν ήμουν σίγουρη ότι θα χάσω, κέρδιζα. Όταν χρειαζόμουν περισσότερο τους ανθρώπους, αυτοί με άφησαν. Όταν έμαθα να συγκρατώ τα δάκρυα μου, βρήκα έναν ώμο να κλάψω. Όταν κατείχα την ικανότητα να μισώ, κάποιος άρχισε να με αγαπάει απ´τα βάθη της καρδιάς του. Και ενώ περίμενα για φως για ώρες, όταν κοιμόμουν ο ήλιος έβγαινε… Αυτή είναι η ζωή, ανεξαρτήτως τι σχεδιάζεις, ποτέ δεν ξέρεις τι έχει σχεδιάσει η ζωή για σένα. Η επιτυχία σε συστήνει στον κόσμο, αλλά η αποτυχία συστήνει τον κόσμο σε σένα. Πάντα να είσαι χαρούμενος. Συχνά όταν χάνουμε την ελπίδα και νομίζουμε ότι αυτό είναι το τέλος, ο Θεός χαμογελάει απο ψηλά και λέει χαλάρωσε γλυκιά μου: είναι απλά μια καμπή και όχι το τέλος». «Αξίζει να το διαβάσει κανείς ξανά και ξανά».

Μπορεί, πατέρας και μητέρα Κουτσολιούτσοι να παραιτήθηκαν από διοίκηση εν μέσω σκανδάλου και βροχής προστίμων (4 εκατ. στο σύνολο), όμως ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, παραμένει στο τιμόνι του ομίλου, σε μία προσπάθεια να οδηγήσει την επιχείρηση, μακριά από τα σκάνδαλα.
:
Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδορήσαν τώρα με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία. Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/343528-Emplexe-mechri-kai-te-Sophia-Loren-o-Tzortzes-Koytsolioytsos ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...